2777
2789
عنوان

صورتم داغونه

1438 بازدید | 39 پست

سلام دوستان از نوجونی کلی جوش زدم و کندم الان ۴۰ را رد کردم 

اسکارها عمیقه دیگه چین و چروک هم داره میاد به نظرتون چه کار کنم ده سال قبل لیزر فرکنشال رفتم زیاد تاثیر نداشت دو هفته قبل هم یه جلسه رفتم تو کلینیک های لیزر .والله با یه جلسه هیچ تغیری  نکردم باز چند سال قبل قشنگ پوست ریزی داشتم یعنی دستگاهش بدرد بخور نیست؟؟! دستمم خالیه نمیتونم هرکاری انجام بدم پیشنهادتون چیه .. اصلا نمیتونم آینه را نگاه کنم

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

من جالپرو زدم بهتر شد.............البته چند سال قبل میکرونیدلینگ هم کردم چند جلسه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جالپرو چی هس؟

تزریق تو 5 نقطه صورت هم آبرسانی میکنه هم جای جوش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هزینش چقده

جلسه ایی 11 من دادم ولی میگن ارزونترشم هست

من جالپرو زدم بهتر شد.............البته چند سال قبل میکرونیدلینگ هم کردم چند جلسه

جالپرو تاثیر داشت. ؟؟! من اسکارم عمیقه ؟! قیمتش بالاس!!!؟

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️