2777
2789

با اجازه صاحب تاپیک(اگه ناراصی هستین بگین پاک کنم.)

ختم حدیث کسا داریم.هدیه به امام حسن مجتبی 

اگه بدلتون افتاد دوس داشتین بفرمایین

ان شالله حاجتتون روا🥰آخرین تاپیکم

فقط۸نفر مونده

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من چله ی زیارت عاشورا هدیه به امام حسین ع برداشتن و درست روز ۳۸ متوجه بارداریش شد

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
خواهر من چله ی زیارت عاشورا هدیه به امام حسین ع برداشتن و درست روز ۳۸ متوجه بارداریش شد

منم سقط داشتم ماه محرم زیارت عاشورا خوندم ولی خب نماز نمیخوندم و گناه انجام میدادم🥲البته ناشکری کردم من 

منم سقط داشتم ماه محرم زیارت عاشورا خوندم ولی خب نماز نمیخوندم و گناه انجام میدادم🥲البته ناشکری کرد ...

کاش نمازتونو بخونین و در کنارش چله هم بردارین.غسلی به گردنتون نباشه.توکل بخدا.انشاءالله که باردار بشین

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
کاش نمازتونو بخونین و در کنارش چله هم بردارین.غسلی به گردنتون نباشه.توکل بخدا.انشاءالله که باردار بش ...

فداتشم مهربون انشاالله الان سعی دارم نمازمو بخونم گناه نکنم یه بار دیگه برم در خونه ی امام حسین کاش این بار دست خالی برنگردم لطفاً برام دعا کن خدا بهم بچه سالم بده 

فداتشم مهربون انشاالله الان سعی دارم نمازمو بخونم گناه نکنم یه بار دیگه برم در خونه ی امام حسین کاش ...

انشاءالله به حق امام حسین ع خدا یه فرشته ی سالم و صالح تو دامنت بذاره و دلتون شاد بشه🤲🤲🤲🤲🤲❤️

انشاءالله به حق امام حسین ع خدا یه فرشته ی سالم و صالح تو دامنت بذاره و دلتون شاد بشه🤲🤲🤲🤲🤲❤️

فداتشم عزیز دلم انشالله 

و بهترین ها برای شما رقم بخوره در زندگی