2777
2789
عنوان

nt2/5 مشکل داره؟؟؟

470 بازدید | 20 پست

سلام دوستان، زنداییم رفته دکتر گفته ان تی مشکل داره باید بره آمینوسنتز،حالا خیلی نگرانه، بهش گفتن آمینوسنتز هم خطرناکه، شما تجربه ای دارین؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سی و شیش سالشه

انشاالله ک مشکلی نیست خاله منم انجام داد خداروشکر مشکلی نبود بد ب دلتون راه ندین انشاالله نی نی نازشون صحیح و سالم

خدایا مراقب همه نی نی ها باش وصحیح و سالم بغلشون بگیریم الهی آمین .الهم صل علی محمد و آل محمد

ان تی نی نی من 1/9بود کلی ادا اصول دراوردن این دکترا 

کارم شده بود گریه 

بعد یه سرچ تو نت زدم فهمیدم پزشکا خل شدن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

تو چه سنی از بارداری رفتن دقیقا?چند هفته و چند روز ? فاکتورای دیگشم مهمه . الان سل فری انجام میدن که روش غیر تهاجمی هستش

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

دوست منم همین مشکلو داشت و رفت آمینوسنتز و دوبار از کیسه آبش نمونه آب برداشتن، الان دخترش 2 سالشه و کاملا سالمه

نگران نباش ان شاءالله که مشکلی نیست

👑پسر👑 نازم ممنون که پیش منو بابایی هستی و هرروز بهمون کلی انرژی میدی دوستت داریم💗💗

من ان تی یکی از قل هام ۲.۴ بود دکتر گفت طبیعی ان تی یکی دیگشون ۲.۹ بود که غیر طبیعی بود ریسک سندرم دان ۱به ۳۵۰ که دکتر بهم گفت یا امینو یا سل فری منم به خاطر ریسکش سل فری دادم هر چند میدونستم عشقای مامان هیچیشون نیست