2777
2789
عنوان

خیلی دو دل شدم

82 بازدید | 12 پست

جوابم نسبت به خواستگارم تا حدودی مثبت بود 

تا اینکه جلسه قبل گفت من میخوام صادقانه بهتون بگم چند سال پیش چندباری مشروب خوردم 

و من قبلا ازش سوال کردم و در جوابم چیزی نگفت 

اما جلسه بعد گفت وجدانم قبول نکرد واقعیتو نگم 

و من به شدت دودل شدم 

نمیدونم چیکار کنم 

بنظرتون جواب منفی بدم؟

مذهبی هستین خودتون و خونوادتون؟

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واس چند بارمشروبش جواب رد بدی؟توروخدا ازدواج نکن تا نفهمیدی چه چیزای مهم آری هست واس زندگی مشترک

اگه مذهبی باشه و به حرام بودن مشروب اعتقاد باشه باشه خیلی مهمه.

نشونن دهنده تفاوت عقیده هست که مهمترین موضوع مورد بحث توی ازدواجه

چرا اینجا نظرسنجی میذاری

شما باتوجه به فرهنگ و اعتقادات خودت و خانواده ت باید تصمیم بگیری

من خودم همچین موردی برام کوچکترین اهمیتی نداره ولی برای یه نفر دیگه ممکنه خیلی مهم باشه

بهتره با خانواده ت مشورت کنی نظر اونها مهمتر و نزدیکتره بهت 

متوسطیم خانواده و پدر مادر اون هم مثل خودمونن

اگه براتون مهمه مذهبی بودن اصلا قبول نکن بعدا مشکل میشه زندگی کردن با اون آدم

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

من دوست ندارم طرف مقابلم سمت این چیزا بره البته که خودش میگه دیگه سمتش نمیرم اما ترسش همیشه بامنه

از هرچی بترسی بدترسرترمیاد ازکجا معلوم یکی دیگ بیاد اهل چیزی نباشه بعد مشروب شروع کنه