2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست
میدونم چی میگی حرص داری نمیدونی چجوری خالیش کنی ولی هربار که میخوای خالیش کنی اون بیشتر عصبیت میکنه ...

من میگم دو سه تا چیز درشت بهش بگم لاقل اون الا خودشو نگیره بگه چقد پیگیرمه بخدا خیلی پیگیرشم نبودم من کلا تو فکر اکسم قبلیمم هنوز ولی اینو دیگ حالم دست خودم نبود گفتم سربسرش بزارم از دیشب البته تو این فکر بودم

من از کجا بدونم تو رابطتون چی گذشته😐😂ولی خودت داری میگی اکس

حالا نا گفته نماند یه دو سه تا چیز سنگین قبل کات بهش گفتم ولی خب دیک آدم یکیو دوس داشته باشه فراموش میکنه همینجوری ک خودمون میبخشیم خیلی وقتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنی لو ندادی، طرف خر نیس که میفهمه خبمگه اینکه هول باشه با کلی دختر همزمان بوده باشه، با همه چت ...

ولی فقط با من دعوای بدی زده بود فک کنم این فهمیده بنظرم اوف کاش از دوستم مشورت نگیرم همش تر میزنه منم حالم خوب نبود اون جام مینوشت🤦‍♀️

من میگم دو سه تا چیز درشت بهش بگم لاقل اون الا خودشو نگیره بگه چقد پیگیرمه بخدا خیلی پیگیرشم نبودم م ...

ولش کن هرچی بیشتر بخوای اذیتش کنی خودت بیشتر وابستش میشی

که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️