2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالا لو رفتی که بهت فحش داده وگرنه بهت دل و قلوه میداد . فحش داد که یعنی بگه من به دخترای غریبه ب ...

الا نفهمیدم ناراحت بشم یا خوشحال‌؟؟😂 گفت کی هستی گفتم دختر بابا ام من منظورم خودش بود آخه میگفت بهم دختر بابا بعضی وقتا بعد این فک کرد من دختر بابامم ینی بابای خودم نوشت خوشبحال بابات😂

اصلا شناخت بنظرت‌؟؟ من اسمی از خودم نبردم

قطعا شناخته، واسه در آوردن حرصت خودش و زده به اون راه

آدم با چن نفرم پشت هم کات کنه از چت و لحن صحبت و اون نشونه هایی که تو دادی میشناستت 

ولی اگ من جات بودم هرگز خودم و لو نمیدادم، الان فک میکنه چه آدمیه اکسش پیگیرشه رفته براش پیج فیک زده

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

میدونی اینجوری فقط حال خودتو بد میکنی؟میدونم خیلی سخته خودم الان دارم تجربه ش میکنم دارم باهاش مقابل ...

بخدا حالم ک بد نشد من خبر مرگم حالم دست خودم نبود حالا الان بگم میترکوننم ولی خودت بفهم اصلااا نفهمیدم دارم چیکار میکنم

قطعا شناخته، واسه در آوردن حرصت خودش و زده به اون راهآدم با چن نفرم پشت هم کات کنه از چت و لحن صحبت ...

لو ندادم نه اولش میخواستم لو بدم دیدم داره بد رفتاری میکنه دیگ نشونه ای ندادم فقط تنها نشونم همین بود دختر بابا ام 

قطعا شناخته، واسه در آوردن حرصت خودش و زده به اون راهآدم با چن نفرم پشت هم کات کنه از چت و لحن صحبت ...

چرا حرص؟؟ چیکارش کردم حرصمو بخواد دربیاره چیکار کردم ک لایق اون فهش زشت بودم؟ مرتیکه عنننن

نمیدونم آخه گفتی بهش یه ویروس هس به اسم ایدز 😂بد گفتی یکم منم بود بهم برمیخورد😂😂اصن حرفت کمر شکنه

میدونی چیه رمز پیج دست رفیقم بود من داشتم باهاش خوب صحبت میکردم رفیقم حرسش در اومد اینو نوشت..بعدم خب حرصمو دراورد آره زیاد بودم فلان..😂 

بخدا حالم ک بد نشد من خبر مرگم حالم دست خودم نبود حالا الان بگم میترکوننم ولی خودت بفهم اصلااا نفهمی ...

میدونم چی میگی 

حرص داری نمیدونی چجوری خالیش کنی ولی هربار که میخوای خالیش کنی اون بیشتر عصبیت میکنه و حرصی تر میشی واسه همین بهترین راه اینه کلا ولش کنی 

که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️

لو ندادم نه اولش میخواستم لو بدم دیدم داره بد رفتاری میکنه دیگ نشونه ای ندادم فقط تنها نشونم همین بو ...

فک میکنی لو ندادی، طرف خر نیس که میفهمه خب

مگه اینکه هول باشه با کلی دختر همزمان بوده باشه، با همه چت کرده باشه

میدونی چیه رمز پیج دست رفیقم بود من داشتم باهاش خوب صحبت میکردم رفیقم حرسش در اومد اینو نوشت..بعدم خ ...

😂😂پس رفیقت نوشته اون ک نمیدونه کی نوشته فشاری شده فش داده😂 بیخیال بدجور دوستت حرف سنگینی گفته😂 نیازی به فش نیس😂

چرا حرص؟؟ چیکارش کردم حرصمو بخواد دربیاره چیکار کردم ک لایق اون فهش زشت بودم؟ مرتیکه عنننن

من از کجا بدونم تو رابطتون چی گذشته😐😂

ولی خودت داری میگی اکس