2777
2789
عنوان

وزنم خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 17 پست
سلاممنم قدم یکم ازشما کوتاهتره وزنمم ۴۷هرچی میخورم چاق نمیشم😑۵۵ باشی خوبه به نظرم

تیرویید کم کار بگیر چاق میشی😂

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

فقط منو مسخره میکنن اقواممون با قد 150 وزنشون بالا 85 هس اونارو هیچکی مسخره نمیکنه نمیفهمم چرا منو م ...

عزیزم حتما گفتن شما هم ناراحت شدی هیچی نگفتیم خوششون اومده اذیتت کنن

بنظر منم تا ده کیلو هم آدم رو از فرم خارج نمیکنه مگر اینکه اسکینی بوده باشه چربی توی بدنش یجا جمع بشه از فرم خارج بشه

شما هم اول ک حرفاشون براتون اصلا مهم نباشه دوم اینکه خودتون رو با خواهرتون مقایسه نکنید سوم اینکه اگر بار بعدی گفتن بگین زاده خودتونم ،این توپری من بنظر من جذاب تره و با ورزش خوش فرم ترش کردم اگر کسی مشکلی داره اول ب خودش نگاه کنم بعد عیب منو بگیره مهم نیست قبلا چقد و چیا گفتین چون باعث شد ورزش کنم و فرم بدنم سفت بشه ولی از این ب بعد نشنوم کسی بخاد تخریبم کنه من همینم ک هستم اگر کسی مشکلی داره مشکل از خودشه💪

عزت نفس داشته باش تا بدونن مسخره کردنت تاوان داره سنگین بگن سنگین میشنون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قد بلنده هیکلی خوش فرمی🥰

فدای تو بشم شما هم اعتماد بنفس داشته باش نزار کسی ب خودش اجازه بده بهت توهین کنه

بدن خودته

خودتو همینجوری دوست داشته باش

تلاش کن برای بهتر شدنش ولی در خفا 

انشاءالله ک ب بهترین ورژن هیکلتون برسین