2821
2789

برو طلا بخر و بده دست مامان و بابات بگو اونا جلو شوهرت بهت بدن که فکر کنه خانوادت برات گرفتن

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه رو طلاهامم حساب جدا باز کرده

خوب بگو طلایی که خانوادم دادن برای پشتیبانی منه و یادگارشونه ناراحت میشن بفروشم خرش کن عزیزم

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

خوب بگو بیا با هم شریک شیم من طلا و پول میدم به همون مبلغ برام دانگ بزن

بگو من و تو نداریم یه چیز دوطرفس بگو خیلی از آقایون بدون اینکه پول یا طلایی از همسرشون بگیرن همه چی و بنامشون میکنن بگو من که نمیخوام همش به نام من بشه بگو منم پول بذارم تا خونه یا زمین بهتری بخریم اونوقت برا دلخوشی منم شده نصفشو به نامم بزن بگو زندگی مشترک همه چیزش مشترکه نه اینکه اموال فقط برا مرد باشه و...خرش کن