2777
2789
عنوان

راهنمایی کنیییییید

114 بازدید | 9 پست

شوهرم یه دوست فابریک داره ازدواجم کرده ولی من زیاد ازشون خوشم نمیاد امشب قرار بود دوتایی بریم سینما از ساعت فیلم گذشت گفت دیگه نمیریم... نرفتیم بعدرفیقش زنگ زد بیا بریم سینما ازم پرسید بریم گفتم نه دیگ درس دارم حالا بهش برخورده چرا من نرفتم میگه چرا با رفیقم نمیخوای بیای چیکار کنم به نظرتون خوشم نمیاد ازشووون

من میگم بهش نگو‌خوشم نمیاد از دوستت.چون یکی درمورد دوست ادم بگه ادم ذز اون شخص متنفر میشه.نزار دعواتون بشه.

حالا چرا ازشون خوشت نمیاد؟کار بدی میکنه؟چطوریه

She is everything I ever wanted.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راحت بگو خوشم نمیاد با اینا رفت و آمد کنیم ,حتما که نباید سیاستی چیزی بکار برد

رسوندم بهش چند دفعه خوشم نمیاد میگه اینا بهونس کم کم خوشت میاد این حرفا

من میگم بهش نگو‌خوشم نمیاد از دوستت.چون یکی درمورد دوست ادم بگه ادم ذز اون شخص متنفر میشه.نزار دعوات ...

پس چیکار کنم اخه؟

خوشم نمیاد چون زنش کوچیکتره منه اصلا پایه نیس حرف نمیزنه اخلاقش بچه گونس من برم بیرون مث بُز باس بشینم اونم با رفیقش حال کنن محبورم مگه؟ زورم میگیره من که گفتم بریم مثلا امشب فیلم طنز مثلا گفت نه طنز چیه مسخره کرد رفیقش زنگ زده همون فیلمو میگه بریم...

پس چیکار کنم اخه؟ خوشم نمیاد چون زنش کوچیکتره منه اصلا پایه نیس حرف نمیزنه اخلاقش بچه گونس من برم ب ...

نمی دونم به خدا چیکار کنی.ماشالله مردای ایرانی لجبازن

She is everything I ever wanted....