2777
2789
عنوان

تزریق امپول hcg

385 بازدید | 16 پست

ایا امکان بارداری بعد از ۱۵ روز از تزریق امپول هستش من ماه پیش در پریودی از شب سوم و شب پنجم قرص مصرف کردم روز ۱۳ از سیکلم سونوگرافی دادم دوتا فولیکول ۱۸ و۲۰ داشتم و دوشب  رابطه داشتم 

ولی ۱۵ روز از روز تزریق بی بی چک زدم منفی بود خیلی نا امید شدم 

ماه پیش ۲۱ پریود شدم پریودام نامنظمه امروز هم تاریخ ۱۹ بهمن هستش

عزیزم صبر کن از پریودت بگذره بعد ایشالا ک باردار باشی 

من با آمپول باردار شدم ناامید نشو من تازه10روز بعد آمپول هم منفی بودی اصلا مثبت کاذب هم نشد روز قبل پریودی بی بی زدم صبح ک زدم منفی بود عصر ک برگشتم میخواستم بندازم دور  هاله انداخته بود 

عزیزم منم روز ۱۲ سیکلم که می‌شد ۱۳ بهمن، فولیکول خوب داشتم.

روز ۱۳ و ۱۴ سیکلم که میشد ۱۴ و ۱۵ بهمن آمپول hcgزدم .دکتر گفت روز ۳۰ بهمن تست بارداری بده.هر چی بود درسته دیگه و کاذب نیست.که  ۳۰ بهمن میشه روز۲۹ سیکلم و دقیق ۱۵ روز بعد تزریق hcg.دکترمم دکتر خیلی خوبیه.

پس اگه ۱۵ روز از تزریق گذشته و تست دادی.تستت درست هست.جهت اطمینان بیشتر آز بتا بده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم منم روز ۱۲ سیکلم که می‌شد ۱۳ بهمن، فولیکول خوب داشتم.روز ۱۳ و ۱۴ سیکلم که میشد ۱۴ و ۱۵ بهمن آم ...

شما هم هنگام پریود قرص لتروزول و کلومیفن مصرف کردید

دکتر تون اسمش چی هست 

جرا با وجود فولی خوب و آمپول hcgباردار نشدیدکتر چیزی نگفهمسرت مشکلی نداره؟بچه هم داری؟

نه عزیزم مشکلی نداره یه دختر ۱۰ ساله دارم 

اندازه ی آندومترم ۵.نیم بود 

شاید مال اون باشه نمیدونم دکترمم خیلی تعجب کرد که چرا باردار نشدم