2777
2789
عنوان

قضاوت❗️

96 بازدید | 7 پست

اگر بخوایم از نظر رده گناها حساب کنیم قضاوت و تهمت حق الناس هستن

و زنا حق النفس

هر دو گناه کبیره ان با این تفاوت که یکیشون بخشیده میشه و یکیشون بخشش اصلا دست خدا نیست

دست کسیه که دلش از قضاوتاتون شکسته

کسایی که میان اینجا سوال میپرسن یا درخواست کمک میخوان بدترین زجر روحی رو کشیدن و خودشونم پشیمونن

مواظب نمکایی که به زخم دیگران میپاشید باشید

فکر نکنید چون شوهر کردید شاخ غول رو شکستید و میتونید کسی که شوهر نکرده رو قضاوت کنید.

البته "قضاوت‌" رو خودت به سلیقه ی خودت تو گناهان کبیره چپوندی ؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
البته "قضاوت‌" رو خودت به سلیقه ی خودت تو گناهان کبیره چپوندی ؟

اون به قول شما "قضاوت" شامل توهین به کسی که این کار رو گرده، شکوندن دلش، نظر دادن راجب کاراش و گفتن اینکه "هرچی سرت میاد حقته" میشه

که همشون حق الناسن

مخلص کلام اینکه اگه نمیتونید سرتونو توی باسن مبارک خودتون بکنید وارد شبکه های اجتماعی نشید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امر ب معروف و نهی از منکر هم عزیزم واجبه باید انجام بدیم

ک شامل اخم و ابراز ناراحتی بخاطر گناه با شخص گناهکار میشه

تا ترکش کنه

چرا ب بعضی قسمتها معتقدی ب بعصی قسمتا ن؟

دوم کی گفته زنا گناه شخصیه؟

زنا گناه کبیره است و حق الناسه چون اگ شما با اون یارو رابطه نکنی اونم تنها میمونه نمیتونه زنا کنه 

اون به قول شما "قضاوت" شامل توهین به کسی که این کار رو گرده، شکوندن دلش، نظر دادن راجب کاراش و گفتن ...

همین کلمه سر تو باسن کنین خودش توهین زشتیه خودت چرا توهین میکنی ب آدمها؟

امر ب معروف و نهی از منکر هم عزیزم واجبه باید انجام بدیمک شامل اخم و ابراز ناراحتی بخاطر گناه با شخص ...

من نمیگم به بعضی قسمتا معتقدم به بعضی قسمتا نیستم شما اگه میخواید امر به معروف بکنید بکنید ولی وقتی یکی با پشیمونی و حال خراب اومده درخواست کمکی کرده توهین کردن بهش و بدتر کردن حالش و گفتن چیزایی مثل هرچی سرت میاد حقته واقعا جدا از بخش دینیش جدا از شرافت و انسانیته

یه خانمه اومده بود سقط جنین داشت خودش توی بدترین شرایط روحی و جسمی بود یه عده دیوانه هم اومده بودن به اسم همین امر به معروف شما چیزهایی بهش میگفتن که واقعا دور از جون حیوون

اگر نمیخواید متوجه بشید من چی میگم متوجه نشید مهم نیست🎀

من نمیگم به بعضی قسمتا معتقدم به بعضی قسمتا نیستم شما اگه میخواید امر به معروف بکنید بکنید ولی وقتی ...

اینک بعضیا فحش میدن یا بی احترامی میکنن آره اشتباهه ولی عزیزم هرآدم بالغی باید اشتباهشو قبول کنه 

من اگ برم دزدی کنم منو بندازن زندان 

باید خودمو سرزنش کنم یا زندانبان و بقیه رو؟

منم تو زندگیم اشتباهاتی کردم ولی اگ بگن حقت بود ناراحت نمیشم چون واقعا اگ اون اشتباه نمیکردم خب بعدش بلا سرم نمیومد 

میدونی فقط از اون اتفاق درسی ک لازمه رو بگیر 

یبار بعد اشتباهم پر عصبانیت و خشم بودم ی نفر این جمله رو بهم گفت و کم کم آروم شدم فهمیدم فقط خودم میتونم زندگیم بهتر یا بدتر کنم 

موفق باشی🌹❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز