2777
2789
عنوان

دلم گرفته خدایا

83 بازدید | 10 پست

اونقدر گریه کردم چشمام پوف کرده 

مطمئنم الان داره بهم خیانت میکنه حالا که من نیستم آزادانه هرغلطی دلش بخواد میکنه چنبار قبلا مچشو گرفتم حالم خیلی بده توروخدا یه چیزی بگید دلم اروم شه 

چطور ادما میتونن انقدر سنگدل باشن زندگیشونو انقد راحت ببازن براشون مهم نباشع پس چرا حال من خوب نیس شکستم نابود شدم خدایا بشنو صدامو 😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر بی همه چیزم

خب متوجه شدم ولی لطفا عصبانیت خودتونو کنترل کنید خانم معلم. هیچ مشکلی نیست که قابل حل نباشه. این اتفاق به دلایل مختلف زیاد پیش میاد. با غصه و خود خوری و عصبانیت اوضاع رو بدتر نکنید. بهتون قول میدم خدا خودش کمکتون میکنه درست میشه. اول دنبال علتش باشید. ببینید چی باعث شده همچین اشتباهی بکنه؟

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.

خب متوجه شدم ولی لطفا عصبانیت خودتونو کنترل کنید خانم معلم. هیچ مشکلی نیست که قابل حل نباشه. این اتف ...

چه دلیلی جز ذات خراب خودش ؟

منم تو این زندگی خیلی بدی ها ازش دیدم باید میرفتم خیانت میکردم ؟

نمیتونم زندگیمو نابود کرده چجوری گسی که انقدر زخمی م کرده فراموش گنم

بدون که تو تنها نیستی، هرکسی یجوری تو این زندگی کوفتی زخم خورده. باید سرپا شی، هرچی دیرتر به خودت بیای اون خوشحال تره از این حالو روزت، بزار ببینه کیو و چیو از دست داده.