2777
2789
عنوان

شکمم کوچیکه😭😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 24 پست
اگه خدا بخواد شنبه😍

ای جان 

انشالله  ب سلامتی زایمان کنی 

منتظر  تاپیک زایمان و عکس  فندقت هستیم 

😍😍😍😘😘

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ماه آخر رفتم بیمارستان یه کلاس آموزشی گذاشته بودن.رفتم پیش بقیه خانم های باردار نشستم.یه دفعه دکتره برگشت گفت خانم چند بار بگم همراه داخل نیاد.گفتم من همراه نیستم خودم باردارم، ماه آخرم ،از تعجب داشت شاخ در میاورد.هی میگفت پس شکمت کو.دخترمم 3کیلو بود.پس اصلا ربطی به شکم نداره نگران نباش

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

حالا تو ده کیلو اضافه کردی من چی بگم که تو ماه ششم تازه دو کیلو اضافه کردم.😅 ولی تو انومالی ۱۹ هفته وزن جنین از رنج نرمال هم بالاتر بود. هیچ کس نمی فهمه من باردارم😋 ولی زن داداشم😍 هم ماه هستیم شده ۱۰۰ کیلو😆 طفلک از حالا نفس نفس میزنه! همه بهش می گن تو بیشتر از شش هستی یا شاید دو قلوه😁 

رشد جنین هیچ ارتباطی ب بزرگی شکم نداره منم 8ماهه بودم همسایه مامانمینا میگفت 4ماهه ای😲بچم ک بدنیا ا ...

واقعا پنج و نيم كيلو بوده ماشاالله؟؟

چقدر باحال

من ٤هفته ديگه زايمانمه از خدامه لااقل سه ونيم كيلو باشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
من ماه آخر رفتم بیمارستان یه کلاس آموزشی گذاشته بودن.رفتم پیش بقیه خانم های باردار نشستم.یه دفعه دکت ...

یعنی اصلا شکم نداشتی؟؟؟ یا از زیر لباست زیاد مشخص نبود؟؟

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
یعنی اصلا شکم نداشتی؟؟؟ یا از زیر لباست زیاد مشخص نبود؟؟

از زیر لباسم اصلا مشخص نبود.مخصوصا که نشسته بودم کاملا پوشیده شده بود.

طوری که مانتو بارداری خریدم یه بارم نپوشیدم.

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه