2789
عنوان

چه دنیای خدا

64 بازدید | 7 پست

چند مدت پیش، منو دوستام بیرون بودیم یه زنه صدام زد رفتم سمتش بهم گفت که چند سالته از اینجور سوالا اصلا نمیدونم کی بودم میگه که زن پسرم شو از اینجور چیزا.. بهم میگفت چند سال دیگه میام خواستگاریت من ۲۱سالمه اما با حرفش کل شب گریه کردم و مامانم گفتم چون حالم از پسرا بهم میخوره حس بدی میگیرم این حرف بدتر توهیین به منه بعدش خالمم بعضی موقعه میگه انشالا عروسیت یعنی عصبی میشم میخوام بمیرم مامانم همینطور حالم بهم میخوره از خودم... خوشم نمیاد چیکار کنم تمومش کنن 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا تمومش نمیکنن... من میخوام برم کشورای خارج خودم پول در بیارم و زندگی کنم نیازی به هیچ چیزی هم ندارم((:

نمیدونم چی بگم که خالم و این زنا ادم شن

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چرا خب

خوشم نمیاد.. از پسرا از عشق از هرچی میخوام خودم زندگی کنم تنها نیازی به هیچ حیونی ندارم... اونم یه پسر اگه بزور ازدواج کنم قسم میخورم پسره رو بدبخت کنم... 

منم خیلی از این جور چیزا بدم میاد یکی بهم بگه بهم برمیخوره متاسفانه ولی چاره چیه باید توجه نکنی و خو ...

خیلی اشغالن

بخاطر همیناس ک منم متنفرم از جنسیتم

شورش در اوردن زندگی منه شاید دلم نخواد ازدواج کنم خاله هام خیلی شورش در اوردن خانواده پدریم تاحالا بهم حرف ازدواج اصلا نزدن اصلا