2821
2789
عنوان

لباس عید

175 بازدید | 21 پست

تو اون تاپیکه همه خرید عید کردن یعنی فقط من نمی‌گیرم نکه دوس نداشته باشما اتفاقا عاشق عیدو خریداشم اما کو پول..تازه آجیل و شرینیم نمی‌خریم چن ساله..بگین ک مث منم هست😄

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیقا من فق خونمون و تمیز میکنم زور مون ب کار دیگ نمیرسه ایاشلا همه مردم داشت باشن بگردن و بچرخ و خو ...

انشالله اما متاسفانه اینطور نیست ک..بنظرت مهمون بیاد آجیل شیرینی نباشه زشته؟البته کم پیش میاد مهمون بیاد

مامان و بابای من که خیلی وقته دور آجیل و شیرینی خط کشیدن لباس هم بزور شاید بخریم😂💔

بنظرت بدون آجیل شیرینی مهمون بیاد زشته؟

دقیقا ماهم امسال هیچی هیچی نمی خریم....دوتابچه کوچیک هم دارم .....

واسه اونا چی؟منم نمی‌خرم. پسرم یک سالو نیمه..ای خدا تازمانی ک پسرم بزرگ بشه بفهمه اوضاع درست کن

من که تجربه بهم ثابت کرده مانتو عید خریدن پول ریختن تو سطل آشغاله ...

چون هر جامیخوام برم عید هوا سرده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

من که تجربه بهم ثابت کرده مانتو عید خریدن پول ریختن تو سطل آشغاله ...چون هر جامیخوام برم عید هوا سرد ...

اصلا اینا مهم نیست خریدو غیره صرفا ی دلخوشیه ی حس خوبه ک قبلا داشتیم الان نه

بنظرت بدون آجیل شیرینی مهمون بیاد زشته؟

ببین ما جلوی مهمون تخمه و میوه و شکلات و چایی میزاریم به جای آجیل و شیرینی:))) از نظر من کار درست رو میکنن مامان و بابام

آقایون درخواست دوستی ندید که با پام میام تو لوزالمعدتون🌚🔪

انشالله اما متاسفانه اینطور نیست ک..بنظرت مهمون بیاد آجیل شیرینی نباشه زشته؟البته کم پیش میاد مهمون ...

بله متاسفانه!! 

ن خوب چ زشتی  

میوه بگیر و شیرنی یکم هم تخمه 

شیرنی آم ی شکلاتی چیزی آگ وسع ات میرسه 

نمیرسه ک همون میوه

والا دیگ همه همینند درک می‌کنند بالاخره 

ما کلا از بد کرونا دیگ همه چی پاشید مهمونی این داستان تموم  شد 

همون فق خاله و عمه دایی خودمون خلاص

امسالم ک ماه رمضان 

2790
2823
2791