2777
2789
تقویت مژه لاکچری کوین خریدم میزنم میخواستم سریتابخرم شنیدم قطع کنی میریزه منم نخریدم الان مژه هام کم ...

بعد قطعش ریزش نمیاره؟همینک داری مصرف میکنی و قیمتش چقدره عزیزم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

• استفاده از روغن‌های طبیعی: مانند روغن کرچک، روغن زیتون و روغن نارگیل که ممکن است به تقویت ریشه‌های مژه کمک کنند.
  • مکمل‌های ویتامینی: برخی ویتامین‌ها مانند بیوتین و ویتامین E ممکن است به رشد مژه‌ها کمک کنند.
  • پرهیز از مواد شیمیایی مضر: مواد آرایشی با ترکیبات شیمیایی قوی را تا حد ممکن کاهش دهید.
  • مراقبت از مژه‌ها: همیشه با ملایمت آرایش چشم خود را پاک کنید و از کشیدن یا مالیدن پلک‌ها خودداری کنید.

مثه برف باش⁦🌨️⁩، زیبا ولی سرد....❄️...

تقویت مژه لاکچری کوین خریدم میزنم میخواستم سریتابخرم شنیدم قطع کنی میریزه منم نخریدم الان مژه هام کم ...

من چند روزه تحقیق میکنم درمورد سرم مژه ها  سریتا پرچم داره ولی موندم کدومو بخرم ی مشکی داره که ۱تومنه یدونم سفید ک ۸۵۰ ایناس موندم واقعا

و چشمانش آغاز داستان بودند.❤️A❤️

منم ریمل ک استفاده می‌کردم زیادددددددددد حتی شبا هم نمیشستم، مژه های خودم پر و بلند و فر بودن قشنگ، ی قسمت خالی شده بود از بس ریخته بود

ی مدت کرچک زدم هرشب تقریبا بهتر شده، پرپشت شده ولی مث قبل نشده متاسفانه💔دلم میخاد ب خاطر اون خریتم خودمو بکشم 

اسی مشکل هورمونی و اینا نداری؟ از مال منم میریزه

نه ولی تازگیا فشار روحی روانی عجیبی دارم ب خودم میارم حس میکنم از اونه آخه قبلا نمیریخت

منم ریمل ک استفاده می‌کردم زیادددددددددد حتی شبا هم نمیشستم، مژه های خودم پر و بلند و فر بودن قشنگ، ...

من از ریمل اینام استفاده نمیکنم زیاد فقط مهمونی و تولد اینا آرایش میکنم