2789
عنوان

قاووت چاقی

2190 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من یه پودری پیدا کردم میگن چاق کنندس 

اسمش قاووت سنتی کرمان است فقط نمیدونم کورتون واینا داره یانه -میگت باعث افزایش اشتها وچاقی میشه

قبلا یه کم خورده بودم از پیش دوستم هم باعث اشتهام شد هم چاقی-حالا سفارش دادم فردا میرسه فقط نگرانم چون پست دیدم تمام لگن واینا رو سیاه میکنه اگه کورتون ومواد شیمیایی باشه موندم تودوراهی چیکار کنم

عزیزم من کرمانیم قووتو اصلا مواد شیمیایی یا کورتون نداره سوالت خنده داره کلا مواد طبیعی توشه و تقویت کنندس چاق نمیکنه زیاد

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من کرمانیم قووتو اصلا مواد شیمیایی یا کورتون نداره سوالت خنده داره کلا مواد طبیعی توشه و تقویت ...

اخه نوشته تو یک دوره هفت کیلو چاق میشم عکسش ومیزارم اگه میشه لطفا نگاهش کن

قاووت کورتون نداره  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگر.همچین ادعایی. داره نخر و نخور

دراصل قووتو ی حالت پودری داره ک ما بزرگامون واسه عید درست میکنن ب همه ام میدن خیلیییی تقویت کنندس و همراه با قهوه پسته و نخودچی و ...

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
پس چجوری باعث میشه آنقدر چاق بشی؟بخاطر ترکیباتشه؟

بله امازیادچاق نمیکنه  بیشترمقویه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگر.همچین ادعایی. داره نخر و نخوردراصل قووتو ی حالت پودری داره ک ما بزرگامون واسه عید درست میکنن ب ه ...

نحوه مصرف دوقاشق غذاخوری با شیر مخلوط بشه و قبل از غذا (( دوبار در روز)

🔴با آب یا آبمیوه هم میشه مخلوط کرد 🔴

حالا یا قبل صبحانه و ناهار 

یا قبل ناهار و شام 

فرقی نداره فقط مهم اینه قبل وعده غذایی خورده بشه ، (زمانشم بعد خوردن پودر غذا میل کنید اگه هم با خوردن پودر احساس سیری بهتون دست داد ، اشکال نداره یکم بعدش مثلا نیم ساعت بعد غذا بخورین)

بعد از باز شدن پک لطفا در بخچال نگهداری شود

و اینکه اگه طبع بدنت گرمه ممکنه جوش بزنی هر روز یک لیوان خاکشیر میتونی درست کنی میل کنی یا اگه دوس نداری میتونی هر روز یک استکان عرق کاسنی قبل صبحانه بخوری

از هفته دوم تغییر حس میکنی عزیزم❤️هر موقع هم ب وزن دلخواهت رسیدی کم کم کنار بزار

الکی گفته