2777
2789
عنوان

رژیم پسر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 81 پست
دقیقا دخترا بیشتر کمک حال پدر مادران تا پسرا

نه اینم درست نیست انقدر پسر برات مثال بزنم که اندازه صدتا دختر کمک پدر و مادرن

تازه پسر دستش بازتره برای کمک تا دختر

مرده هر کاری کنه حرفی پشتش نیست

دختر نه هزارتا  حرف پشته کاراشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام طبق تجربم میگم اول حتما حتما چون هردو سنتون بالاس ی چکاب بدید شما سونو و چکاب کلی ،همسر آزمایش ...

من همیشه چکاب میدادم 

این دفعه آخری فهمیدم تنبلی دارم  حالا دارم دارو میخورم حداقل اتلاف وقت نشده بنسبت وقتیکه برم اقدام کنم باردار نشم

دقیقاااااا هر چی خدا بخواد همون میشه و صددرصد البته خدا بهترین میخواد که بعداااا میفهمیمن اصلا آدم ن ...

اره بخدا فکر نمیکنم کسی مثل من پیگیر بود دختر داربشه چون منو همسرم عااشق دختریم فکر کن همسرم اونقد خرج دختر برادرش میکنه اونقد دوسش داره منم همینطور البته که پسرام همه زندگیم هستن ولی همیشه نبود دختر توزندگیم حس میکنم چون ازدوران مجردیم عاشق‌نوزاد دختر بودم 

من هر دو شو دارم ولی دخترم بیشتر کمک حالمونه .شوهرم میگه کاش پسرمونم دختر بود.البته خدا رو بابت وجو ...

اره دختر مهربون تره 

اما شوهرم مريضه دلم میخواد یه پسر داشته باشم به باباش کمک کنه دختر که هر کاری نمیتونه انجام بده

بخدا عزیزم هیچ ربطی به رژیم و تغذیه و اقدام نداره همش خواست خداست اون می‌دونه براتون دختر خوبه یا پس ...

ولی شوهرمن بشششششدت کمک حال پدرومادرش هستن بااینکه ۸تابچه دیگه هم داره که بیشترسون عین خیالشونم نیس،ازکوچکترین کارهابگیرتادکتروبیمارستان ورفت وآمدوهزینه هاش

منم اصلاگله ای ندارم چه بسی گاهی خودمم کمک یاتشویقش میکنم چون عقیده دارم خیرش به زندگیم برمیگرده

بچه،خوبش خوبه،پسرودخترم نداره

وخدایی که بشددددت کافیست❣
اره بخدا فکر نمیکنم کسی مثل من پیگیر بود دختر داربشه چون منو همسرم عااشق دختریم فکر کن همسرم اونقد خ ...

من اول اینطوری بودم ولی الان میگم واقعا به صلاحمند دختر نداشته باشم

چون واقعااااا دختر نگهداری سخت تره

کسی اذیتش کنه باید کله اون طرف میکندم

پسر دردسرش کمتره

پیدات با محبت تربیت کن 

نه اینم درست نیست انقدر پسر برات مثال بزنم که اندازه صدتا دختر کمک پدر و مادرنتازه پسر دستش بازتره ب ...

واای نه الان دوره دوره دختراست پسر وقتی متاهل شد کجا جرعت داره خرج خونوادش کنه ببرتشون دکتر بهشون سربزنه وقت براشون بزاره ولی حرف حرف خانماست بین خودمون باشه حالا ما خودمون ببین دستمون بازتره تا داداشامون که متاهلن من خودم که اینطورم