2777
2789
عنوان

رژیم پسر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 81 پست

گرمیجات بخور

شب تخمکگزاریت اقدام کنین

شوهرت عرق کاسنی بخوره

خودتم خرمازیادبخوربخصوص ایام پریودی سعی کن حدود۲و۳کیلوبخوری

دعای قرآنی هم داره بخون

ونیت کن اسمشوبزاری محمدوبزاروصداش کن

ان شاا،،،خیره وهرچی خدابخادگلم

وخدایی که بشددددت کافیست❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا عزیزم هیچ ربطی به رژیم و تغذیه و اقدام نداره همش خواست خداست اون می‌دونه براتون دختر خوبه یا پس ...

اره هر چی خدا بده فقط سالم باشه 

اما من بدم میاد. هر روز باردار بشم

من خودمو کشتم منو همسرم جونمون درمیره واسه دختر داروهای دکتر خوردیم که دختر گیرمون بیاد اونقد سردیجا ...

حالا منو همسرم اصلا گرمیجات نمیخوریم و نی نی پسره دقیقا راست میگی همش خواست خداست 👌🏼👏🏼

از الان هر روز صبح چای با دارچین و زنجبیل بخور و این که دکتر برین برا تعیین جنسیت

جزء اینکه بااین گرمیجات کبدشون نابود کنن هیچ تغییری نمیکنه واینکه دکتر یه مشت قرص ودارو میده ولی بی فایدست چارش ای وی اف باتعیین جنسیت که ما ۱۲سال پیش اینقدرا این چیزا عادی نبود که همه جاانجام بدن یه جاهای مخصوص فقط بود ولی بازم دکتر گفت نیاز ای وی اف نیست انشالله دخترمیشه اون همه دارو خوردم 😐

سلام طبق تجربم میگم 

اول حتما حتما چون هردو سنتون بالاس ی چکاب بدید 

شما سونو و چکاب کلی ،همسر آزمایش اسمرم تا اگر مشکلی بود همون اول بدونید 

دوما حتما حتما از متخصص زنان بخواید برنامه تغذیه ای بده برای پسر زایی چندتا شو من میگم بدردت میخوره 

حتما حتما کیت تخمک گذاری بگیر اگر سیکل پریودت منظم نیست اگر منظم و مشخص که هیچی فقط دوروز قبل و روز تخمک گذازی و دوروز بعد تخمک گذاری رابطه داشته باشید 

سردیجات اعم از ماست،ترشی ،اینارو نخور ،به شوهرت ترکیب گردو و خرما بده صبح صبح ناشتا بخوره 

قبل از رابطه زیر شکمتو ماساژ بده ،شکمتو تا روز تخمکگذاری با شیاهدانه مساژ بده همسرت اگر سیگار میکشه کم تحرک اینارو ترک کنه 

غذای طبع سرد نخورید تمام

گرمیجات بخورشب تخمکگزاریت اقدام کنینشوهرت عرق کاسنی بخورهخودتم خرمازیادبخوربخصوص ایام پریودی سعی کن ...

اره عرق کاسنی رو قبلا شنیدم میگن شوهر دو ماه قبل اقدام بخوره و زن چیزای گرمیجات 

آره اتفاقا خرما زیاد میخورم

من خودمو کشتم منو همسرم جونمون درمیره واسه دختر داروهای دکتر خوردیم که دختر گیرمون بیاد اونقد سردیجا ...

دقیقاااااا هر چی خدا بخواد همون میشه و صددرصد البته خدا بهترین میخواد که بعداااا میفهمی

من اصلا آدم نازکی نیستم و خدابهم پسر داد دختر خیلی باید هواشو داشته باشی

اره هر چی خدا بده فقط سالم باشه اما من بدم میاد. هر روز باردار بشم

من هر دو شو دارم ولی دخترم بیشتر کمک حالمونه .شوهرم میگه کاش  پسرمونم دختر بود.البته خدا رو بابت وجود هر دو شکر میکنم . ولی دختر دلسوز تره