2777
2789
عنوان

قرص گلوریا

194 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان من قرص گلوریا خریدم امروز به دستم رسیدم همه کپسولاش شکسته بود ومواد داخلش ریخته بود توقوطی الان باید چکارکنم ؟؟؟؟این همه هزینه دادم بابتش مقصرفروشندس یا پست؟

فروشنده 

اون باید جوری تو کارتون میذاشت ک هیچیش نشه منطورم دورش از اون برگ ها ک بادبادکیه میزد 

حالا این قرص برا پی خوبه؟؟

اگه کتاب خیلی قشنگ می شناسید معرفی کنید ❤️اگه سریال های قشنگی مثل هری پاتر می شناسید معرفی کنید 🙏🌱یادگرفتم پس تغییر کردم 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لاغری

اهان 

خواهر این قرص ها ضرر داره کاش از راه طبیعیش میرفتی

اگه کتاب خیلی قشنگ می شناسید معرفی کنید ❤️اگه سریال های قشنگی مثل هری پاتر می شناسید معرفی کنید 🙏🌱یادگرفتم پس تغییر کردم 🌱

بنداز بره دوست من خورد تپش قلب وحشتناک می‌گرفت هزارویک عوارض داره ۸کیلو کم کرد بعد از قطع مصرف بازگش ...

همش خورد شده قابل مصرفم نیست دیگه .اضافه وزنم ندارم فقط میخواستم لاغرتربشم

عزیزم اومدم بگم ک تاپیک پرید هممون از این شبا داشتیم صبر داشته باش هر چی هس اینم میگذره مث بقیه چیزا .. نذار شیطون تو جلدت بره مشکلت برات غیر قابل حل نشون بده

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

فک نکنی من نفسم از جای گرم در میادا نه به خدا منم خیلی روزا حس افسردگی و تنهایی خیلی اذیتم میکنه گریه میکنم کمی سبک میشم دوباره از نو شروع میکنم.. آدم اسمش روشه دیگه آه و دم نیومدی به این دنیا که همش خوش باشیم بالا پایینی داره شاید الان داره بهت سخت میگذره ولی بعد هر سختی آسونیه وعده خداس... صبر داشته باش فقط صبر

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
عزیزم اومدم بگم ک تاپیک پرید هممون از این شبا داشتیم صبر داشته باش هر چی هس اینم میگذره مث بقیه چیزا ...

تاپیکم پاک شد عزیزم مرسی که نگرانم بودی ولی من قرص رو الان خوردم امیدوارم زندگی بهتری درانتظارم باشه ازاینجا که خیری ندیدم فقط نگران پسرمم کاش بعد من اذیت نشه ومنو ببخشه