2777
2789
عنوان

غذا نخوردن

157 بازدید | 13 پست

سلام مامانا پسرم ۱۳ ماهشه یک هفتس لب به غذا نمیزنه تا قاشق میبینه یا هر خوردنی رو برمیگردونه شیر خودمم خیلی کم می خوره اگر خودم بهش بدم اصلا سمت شیر خودمم هم نمیاد تو رو خدا اگر تجربه ای دارین بگین ممنون از شما

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم تو تاپیک بارداری ناخواسته با اسپیرونولاکتون دیدمتون بچتونم انگار پسره و خداروشکر سالمه شم ...

سلام عزیزم مدتش رو دقیق یادم نیس شاید یک ماه اول بارداربم بود.بله همون سونو اول خداروشکر سالم بود بقیش هم سالم توکل کنید به خدا

سلام عزیزم مدتش رو دقیق یادم نیس شاید یک ماه اول بارداربم بود.بله همون سونو اول خداروشکر سالم بود بق ...

سلام عزیزم ممنون ک جواب دادی 

منم همون پریودم عقب افتاد دگ نخوردم 

یک ماه بعدش دیدم بیبی چک منفیه چهارپنج روز بود شروع کرده بودم ک باز ب دلم افتاد قطع کردم سونو آنومالی هنوز نرفتم امیدوارم همه چی خوب باشه هرچیم ب دکتر گفتم بفرست سلفری یا آمینوسنتز گفت اصلا این چیزی ک تو ذهنته تو ازمایش نشون نمیده نگران نباش توکلت ب خدا باشه🥺

[QUOTE=377134021]سلام عزیزم ممنون ک جواب دادی  منم همون پریودم عقب افتاد دگ نخوردم  یک ماه بعدش دیدم بیبی ...[/QUOTEعزیزم مطمین باش صحیح و سالمه تو راحیت خیالت راحت اصلا نگران نباش و فقط از بارداریت لذت ببر

تو رو خدا من رو دعا کن خیلی ممنون میشم ازت بچه کوچیک دارم دکتر گفته باید عمل دیسک کنم برام دعا کن که به نفس حق تو راحیت خوب بشم ممنون ازت.

[QUOTE=377134021]سلام عزیزم ممنون ک جواب دادی منم همون پریودم عقب افتاد دگ نخوردم یک ماه بعدش دیدم ...

ممنون عزیزم انشالله توکل به خدا 

الهی ک سلامت باشی عزیزم و این سری بری دکتر بگن اصلا نیاز به عمل نداری توکل به خدا