2777
2789
عنوان

اونایی که بچه دوم دارن اگه بچه ی اول خیلی پایه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 66 پست
خب واسه من پنج سال اختلاف سنی داره و دختره ،خیلی هم بچه دوس داره و کمک میکنه مطمئنم ،ولی بازن دو دلم

منم خیلی خوب پسرم باور کردم گول خوردم ولی الان به غلط کردن افتادم...پسرم قبلا حرف گوش کن بود وباادب ...الان برعکس شده همشم میگه به من توجه نمی‌کنید وحسودی میکنه.درصورتی که ما خیلی بیشتر ازقبل بهش توجه میکنم ...

پس بنابراین تا خودت دلت راضی نشده نکن ...هروقت آمادگی فکری وروحی واعصاب داشته اقدام کن

جفتشون دخترن.دختر من بزرگه، ۸ سالشهامیدوارم داستان نداشته باشیم.یه شب اینقدر گریه کرده، تو اون انتخا ...

بهش بیشتر توجه کن

بچه اول من پسره ۵سالشه خونه ما جنگ جهانیه پسرم خیلی بزن و بکوب داره منم مجبور میشم دعواش کنم یا نهایت دست روش بلند کنم ک خودم بیشتر ناراحت میشمو گریه میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا همینهبچه اول من پسره ۵سالشه دخترم ۱۸ماهبچه اول پسر باشه بعد بچه دوم خونه دیونه خونس😂

جالب‌تر اینکه تا کوچیکه کاریش میشه که گریه میکنه بزرگه رو دعوا میکنم واینجوری هردوتاشون  گریه میکنن...

,اره منم به همین چیزاش فکرمیکنم،حتی اگه بچه اول دختر باشه و پنج سال اختلاف سنی داشته باشن

دوتا پسر دارم

بنظرمنک اوکیه

دعوا هم دارن ولی میتونن و میدونن قوانین چیه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بهش بیشتر توجه کنبچه اول من پسره ۵سالشه خونه ما جنگ جهانیه پسرم خیلی بزن و بکوب داره منم مجبور میشم ...

همین استراحت مطلق شدنم کار رو خراب کرد.

وگرنه هنوز که اون طفلک نیومده، همه انرژیمون برای این خانم میزاریم.

ولی در کل ، من مادرشوهرم میبینم که هیچ کس رو نداره و تک و تنهاست، الان تو این سن فقط بچه هاشو داره، دیدم این میشه عاقبت دخترم، بخاطر اون با تمام مشکلات جسمی که خودم دارم بچه دوم اوردم.

خداروشکر هم جنس هم هستن، بخاطر آینده جفتشون میگم

خب واسه من پنج سال اختلاف سنی داره و دختره ،خیلی هم بچه دوس داره و کمک میکنه مطمئنم ،ولی بازن دو دلم

من بچه اولم ۹ سالشه و الان باردارم دخترم خوشحاله و دوسش داره کمکم می‌کنه ولی چون چندسال مرکز توجه بوده خیلی خیلی حساس شده 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

اره من اگه بودم با شرایط تو  حتما میاوردم من دوست دارم خانواده ام بزرگ باشه حتی اگه سنم اجازه میداد سومی هم میاوردم

از یه سنی خودت پشیمون میشی میگی کاش بچه بیشتری داشتم

بنظرم یکی واقعا کمه 

البته هرکس صلاح زندگی خودش و بهتر میدونه

,اره منم به همین چیزاش فکرمیکنم،حتی اگه بچه اول دختر باشه و پنج سال اختلاف سنی داشته باشن

من دوتا پسر دارم با فاصله ۵ سال ..هم باهم بازی میکنن هم دعوا 

ولی به نظرم از تنها بودن بچه خیلی بهتره ..بچه ی تنها به نظرم گناه داره ..خونه ساکت ..

منم خیلی خوب پسرم باور کردم گول خوردم ولی الان به غلط کردن افتادم...پسرم قبلا حرف گوش کن بود وباادب ...

ناخواسته باردارم الان ،موندم بین نگه داشتن یا نگه نداشتنش

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

بگو بچه دیگه بی خیال شو، اومد بعدیم دختر شد، اونوقت دوتایی مجبورت میکنن خاله بشی و بری خونشون مهمونی

والا بخدا....الان تا بهش میگم با آبجی بازی  کن میاد میگه آبجی برو دروازه فوتبال بازی تند تند به ابجیش توپ میزنه اونم عرعر میکنه اصلا یه وضعی....همه بازی هاش آخرش میشه توپ که به دخترم میزنه...

من دوتا پسر دارم با فاصله ۵ سال ..هم باهم بازی میکنن هم دعوا ولی به نظرم از تنها بودن بچه خیلی بهتره ...

منم واسه دخترم ناراحتم

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯