2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 33 پست

عزیزم حس میکنم تصمیمت از روی منطقه؛ همین که بچه نیوردی یعنی واقعا تمام مدت داشتی درست تلاش میکردی تا زندگیت درست بشه؛ پس به چیزای خوب فکر کن و راه جدیدت رو با امید و انگیزه شروع کن☺

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین عزیزم من پیشنهاد نمیدم مشاوره بری چون متاسفانه یا خوشبختانه مشاور یا هر شخص دیگه ای تو زندگی شما نبوده اون عذابی که کشیدی نمیتونه درک کنه قطعا تو همین سایتم خیلی ها گفتن و من هم دوست خودم این اتفاق افتاد که یه مشاوره اشتباه زندگیشو نابود کرد من میگم اگه دوسش داری اگه دوریشو نمیتونی تحمل کنی طلاق نگیر چون بعدا خودت بیشترین عذابو میکشی

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین
اگه مشکلت لاینحل نیست جدا نشو . باور کن اکثر مردا همینجوری هستن زندگیه خب سخته 

اکثر مردا چجوری هستن عزیزم؟ تا اونجایی که من دیدم تو دور و بر خودم همشون خانومشونو درک میکنن فقظ شوهر بیشعور من بلد نیست رفتار با یه زن رو .حالا خودش یه طرف قضیه ،مامانش با نیش و کنایه هاش نمیدونین چه خون به جگری میکنه منو

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
اکثر مردا چجوری هستن عزیزم؟ تا اونجایی که من دیدم تو دور و بر خودم همشون خانومشونو درک میکنن فقظ شوه ...

رفتار مرد بر میگرده به تربیت خانوادش . اطرافیان منم خیلی خوب هستن اما شوهر منم چون تو یه خانواده مرد سالار بود درک و شعور زندگی مشترک و نداره . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نه از ترس نذاشتم بچه بیاد.پیش مشاور بصورت خصوصی نرفتیم اونا همش به فکر جیب خودشونن نه زندگی بقیه. یه ...

دوست من شما اگه دندونت به عصب برسه میگی نمیرم دندان پزشک چون به فکر جیب خودشه؟؟؟؟

تو هر کاری از متخصصش کمک بگیر 

برو مشاورهای بهزیستی یا دانشگاه شهرتون که فوق العاده هزینه اش کمه 

اول زوج درمانی بگیر بعد طلاق بگیر اگه خواستی 

بالاخره لازمه زندگی مشترک یکمی انعطاف و صبوری هست برای هر دونفر 

حال متکلم از کلامش پیداست
رفتار مرد بر میگرده به تربیت خانوادش . اطرافیان منم خیلی خوب هستن اما شوهر منم چون تو یه خانواده مرد ...

من خیلی لطیف و حساسم نمیتونم کوچکترین ناملایمتی رو تحمل کنم چه برسه بدترین حالات یک رفتار از دیگری و مخصوصا شوهرت که همه چشم و امیدته

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

وای نه بهتره اول بری پیش مشاور بزاری چند تا بزرگتر واسش دلیل بیارن و باهاتون صحبت کنه

الان خونه خودتی یا بابات؟؟؟

میفهمه قراره جداشی ازش؟؟؟

اخر چه کند با دل من علم پزشکی!وقتی به دیدار تو بسته ضربانم💋🙈
وای نه بهتره اول بری پیش مشاور بزاری چند تا بزرگتر واسش دلیل بیارن و باهاتون صحبت کنه الان خونه خود ...

آره خونه بابام خودشم آمادس که بریم توافقی جدا شیم.چون انگار از جنس هم نیستیم فازمون جداس

دوست عزیز اگه واقعا اخلاقتون باهم نمیخوره، اغلب وقتتون تلخی و کدورته، اگه مطمنی درست نمیشه یااگر بشه سخته‌پیرت درمیاد...راستش بهتره شجاعترباشی و تصمیم درست بگیری....منم قصدجدایی دارم اما فعلاجورنشده،البته خلقیات بد شوعره من خیلی بیشاره شش سال تحمل کردم خاک توسرم، پیرشدم تو اوج جوونی

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
آره خونه بابام خودشم آمادس که بریم توافقی جدا شیم.چون انگار از جنس هم نیستیم فازمون جداس

اگر واقعا قابل تحمل نیست و بابات اینا پشتت باشن و حمایتت میکنن جداشو

اخر چه کند با دل من علم پزشکی!وقتی به دیدار تو بسته ضربانم💋🙈

دوست عزیزم من بعد چهارسال اذیت شدن مدام،قهراش، گیراش، بچه بازیا، سردیا، از کاه سوختناش، عذرخاهی نکردنها و اینا ، شش ماه رفتم خونه بابام. خدامیدونه چی کشیدم هرروز آرزوی مرگ،اخرش جمع شدن حرف زدن بقیه، که ال و بل. که تو گیر نده، توام حساسش نکن!!! یه سری مزخرف

هیچی دیگه من برگشتم باز...دوسال ازون تاریخ میگذره و امسال باز صد بار گندزده ب روانم...اگر تعریف کنم سرچی ، تو صبر من میمونی...

خلاصه خام یکسری حرفانشو. حقیقتو بشناس، اگر مطمن شدی ازهرلحاظ ک این ازدواجذو ارتباط درست نبوده هرچه زودتر کات شه بهتره

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

دیروز خونه دوستم بودم، طفلی دوتام دختربچه داره...وای چ چیزا ازشوهرش میگفت،رسماطرف دیوانه بود، میگفت نمیزاش رانندگی یادبگیرم، کارکنم، حتانمیزاشته خیاطی کنه، ب همه چی گیر میده....رفتامد باهیشکی نداره ... حتامیگفت دختردوسالم گفت باحسین بازی کردم،این گیر داد حسین کیه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!( بچه همبازیش بوده)

میگفت ارتباطمو باهمه دوستام که پسربچه دارن قطع کردم

ب منم گفت جداشو، مثل چیییی پشیمون بود، راس میگه بچه هام خیلی اسیب میبینن زیردست همچین مردای خلی

اگر واقعا قابل تحمل نیست و بابات اینا پشتت باشن و حمایتت میکنن جداشو

بابام و کلا خونوادم زیاد وشتم نیستن.متاسفانه تنهای تنهام مطمئنم اکگه جدا هم بشم زیاد از این و اون سرکوفت و تیکه کنایه میشنوم اما چه کنم کحا رو دارم که برم. گاهی به سرم میزنه برم یه جای دور کسی دستش بهم نرسه اما کجا آخه.محبورم آدمهای مسموم دورو برم رو تحمل کنم