2777
2789
عنوان

ایسان اسلامی🫡

2355 بازدید | 65 پست

سلام دخترا چطورین من کلا هیچ بلاگری دنبال نمیکنم جز یه نفر اونم ایسان هست که بحث اش جداست واقعا حرفاش خیلی حقه:) شخصیت اش جالبه مثلا چند روز پیش یه استوری گذاشته بود یه پسر حدودا 15 ساله بهش پیام داده بود ایسان خوش به حالت من الان باید درس بخونم امتحان بدم جواب ایسان جالب بود گفت کاش من جای تو بودم !! درس خوندن جایگاه متفاوتی دارهه تا من الان یه خانم دکتر / اقا دکتر خیلی جایگاه اش با من متفاوته از 100 نفر بلاگر یه نفر شانس بیارن مثل من که پولدار بشن ولی چه فایده باز موقعیت اجتماعی خوبی ندارن ! جدا از این خیلی به افراد نیازمند کمک میکنه  تمامی تبلیغات اش صرف کمک به خیریه میشه :) خواستم اینا را بگم که خیلیا راجبش بد میگفتن بدونید زود قضاوت نکنید🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کاری به این خیریه و کمک و این ایکسشرا ندارم چون معلوم نیست واقعیه یا نه

ولی منم ازش خوشم میاد حرفاش به دلم میشینه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

من آدمهایی که تو صحبت‌هایشون فحش میدن و هرچی دوست دارن میگن و اصلا رعایت آداب نمیکنن حتی اگر دانشمند هم باشن دوست ندارم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من هم فالوشون دارم اما ما الگوهای برتری داریم که جامع تر و کامل تر در مورد به کمال رسیدن صحبت کردند و می‌کنند 

از جایی که ما آدم ها بی حوصله هستیم کمتر کسی یک متن بلند را وقت می‌ذاره مطالعه کنه یا بشنوه

اما همه ما برای متن های یک جمله ای یا صحبت های مختصر حوصله بیشتر و دریافت بهتری داریم 

حتی به غلط 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من کاری به این خیریه و کمک و این ایکسشرا ندارم چون معلوم نیست واقعیه یا نهولی منم ازش خوشم میاد حرفا ...

جالبه بدونید هرگز خودش نگفت من به کسی کمک میکنم به افرادی که کمک کرد اونا خودشون گفتن :)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من هم فالوشون دارم اما ما الگوهای برتری داریم که جامع تر و کامل تر در مورد به کمال رسیدن صحبت کردند ...

بله افراد خیلی بهتری هستن اما به نظرم برای نوجوانان که بهش علاقه دارن نسبت به بقیه بلاگرا خیلی بهتر هستن

حرف که باد هواست خیلیا بلدن قشنگ حرف بزنن

ایشون حرف نمیزنه تمامی تجربه های زندگی شو میگه

مگکاش اینقدر بد دهن نبود ، خیلی فحش میده

بله متاسفانه مدل حرف زدنشه😂🫡