2777
2789

🫣پس چجوری تاپیک زدی، فقط کامنت ها اینجوریه؟ 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

سلام

بعد از مدتی از پست و تاپیک زدن درست میشه.

روی محتوای کاربران جدید نظارت داره میشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🫣پس چجوری تاپیک زدی، فقط کامنت ها اینجوریه؟

اینو من صبح ساعت 7 زدم ولی الان اومده

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

سلامبعد از مدتی از پست و تاپیک زدن درست میشه.روی محتوای کاربران جدید نظارت داره میشه.

عه عالی شد پس😐👌

عه عالی شد پس😐👌

حتی این ریپلای شما برای من باز نشد ❗️

خطای ۴۰۴ می داد❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

حتی این ریپلای شما برای من باز نشد ❗️خطای ۴۰۴ می داد❗️

بلههه برای منم همینه

بلههه برای منم همینه

سلام

الان من رو تگ کردین اما تگتون برای من باز نمیشه.

سلامالان من رو تگ کردین اما تگتون برای من باز نمیشه.

وای پس کی قراره سایت درست بشه
پرسیدم که ماهایی که دی و بهمن عضو سایت شدیم کی میتونیم کامنت و تاپیک بزاریم که همون لحظه منتظر شهه

2790
2778
2791
2779
2792