itsmaram مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 1063 عنوان حس ششم واقعی بیاد برات از اعماق قلبم دعا میکنم🤍 69 بازدید | 13 پست این احساسی که دارم دو طرفه هست؟؟ میتونی حست و در موردش بگی؟؟ آینده شخصی و شغلی منو چطور میبنید؟؟ مهم نیست بگید حسس ششم اینطوره فلانه...من فقط حست و میخوام بدونم نه بیشتر🤍❤️ 1403/11/19 | 12:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reveuse عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 748 حس من گفت یکم سخته اولش ممکنه اذیت بشی ولی تهش برات خیلی قشنگ و پربرکته
lkjhhgffdss عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5789 حس من گفت یکم سخته اولش ممکنه اذیت بشی ولی تهش برات خیلی قشنگ و پربرکته میشه حستو بگی اون ازم خوشش میاد یا فقط محض سرگرمی پیام میده این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
itsmaram مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 1063 حس من گفت یکم سخته اولش ممکنه اذیت بشی ولی تهش برات خیلی قشنگ و پربرکته در مورد کدوم قسمت سوالم؟🤍
samir00000 عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1759 حس من گفت یکم سخته اولش ممکنه اذیت بشی ولی تهش برات خیلی قشنگ و پربرکته حست راجب من میگید
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25444 حس من گفت یکم سخته اولش ممکنه اذیت بشی ولی تهش برات خیلی قشنگ و پربرکته بنظرت منم با مامان داداشم میرم به این سفر؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
reveuse عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 748 بنظرت منم با مامان داداشم میرم به این سفر؟ حسم میگه نه ولی امیدوارم هرچی به صلاحته همون باشه❤️❤️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25444 حسم میگه نه ولی امیدوارم هرچی به صلاحته همون باشه❤️❤️ ممنونم🙏🏼 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
itsmaram مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 1063 اینده شغلیت عزیزم آینده شخصیم چطوره؟ و احساسی که دارم دو طرفه هست؟
ملیخانوم عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 1380 حسم میگه نه ولی امیدوارم هرچی به صلاحته همون باشه❤️❤️ تو رو خدا بگو همسرم به این زودی آزاد میشه ؟
reveuse عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 748 تو رو خدا بگو همسرم به این زودی آزاد میشه ؟ عزیزم براشون چله سوره حشر بردار دلم روشنه میشه زود من خودمم چله برداشتم هرکی شنیدم نتیجه گرفته ایشالا شماهم نتیجه میگیری
منتظررراووو عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 647 حس من گفت یکم سخته اولش ممکنه اذیت بشی ولی تهش برات خیلی قشنگ و پربرکته عزیزم برای منم میگینواقعاً توی دوراهی شدیدی هستم دوستم داره؟برمیگزده.
منتظررراووو عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 647 حس من گفت یکم سخته اولش ممکنه اذیت بشی ولی تهش برات خیلی قشنگ و پربرکته به منم میگی گلم دوستم داره؟بهم برمیگرده ؟به فکر من هست؟