2777
2789
عنوان

پر بازدیدای سایت

237 بازدید | 16 پست

بچه ها اونی که تف کرده بود‌تو‌ صورتش مادر شوهرش چی شد اخر😐 ینی هلاک این همه نبوغم هم تف خورده هم سیلی🤦‍♀️

اونی که سه قلو باردار بود چی شد 😐😐

من که اصلا نرفتم بخونم😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونید جالب چیه😯

اینکه وقتی چیزهای خنده دار تو پربازدیدها بود همه ناله میکردن که تکراری شده واای خسته شدیم نی نی یار بترکون واین حرفا

ولی الان هیچ کس اعتراضی نداره😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من میخوام بدونم اونی که پرده های خونه و لباس های شوهرش رو پاره کرده بود سرنوشتش چی شد؟؟؟میگفت حالا چکار کنم!

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

۳۲۰هزار بازدید واسه تف مادرشوهر

خدایا دیگه نمیتونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

هیچی مادرشوهرش سرطان سینه گرفت مرد پدرشوهرشم دستش فلج شد خواهرشوهرشم طی یه تصادف الان قطع نخاعه زبونشم لال شده تازه کورم شده

😁😁😁😝

البته اینا فانتزی منه چون گناه داشت خدایی بنده خدا

این کارا به اونا بشه عروسشون نفس راحت میکشه

ولی چه حوصله ای مشکل بقیه رو پیگیری میظکنی گل‌من...بنده خدا خودش درگیره تو‌خودتو درگیر نکن

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
۳۲۰هزار بازدید واسه تف مادرشوهر خدایا دیگه نمیتونم

تازه تف نریخته بود گفته بود تف به روت بیاد!

ولی کتک رو خورده بود.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
تازه تف نریخته بود گفته بود تف به روت بیاد! ولی کتک رو خورده بود.

خب این که دیگه بدتر

خدایاااا همون همیشگی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
2790
2778
2791
2779
2792