2777
2789
عنوان

بریم یا نریم

109 بازدید | 13 پست

زن عموم برای سالگرد عموم روضه گرفته 

بعد خودش به مامانم مستقیم زنگ نزده یا پیام نداده بگه

خواهر کوچیکم رفته بود خونشون بازی کنه

با خواهر کوچیکم گفته که به مامانت بگو بیاد

منم ب مامانم گفتم نرو منم نمیرم! نمیتونست زنگ بزنه خودش بگه؟ ( اخه یکمم با مامانم مشکل دارن ) ولی در کل می تونست ب یه بزرگتر یا خواهرش بگه زنگ بزنه مامانمو دعوت کنه نه اینکه به یه بچه بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهرید اما خواهرت میره اونجا بازی کنه چه خوب که قاطی دعوا بزرگترا نمیشید

ما باشیم مامانم نمیاد اما باباتون و شما حتما برید بخاطر عموتون 

لطفا من را اینستاگرام حمایت کنید: نقره و بدلیجات زیوینxivin

اگه خواهرت خیلی کوچیکه میتونید بگید اون بچه ست یادش رفته بهمون بگه و ما خبر نداشتیمولی در غیر این صو ...

اتفااقا رفته دوباره بازی کنه .  ازش پرسیدن که ب مامانت گفتی یا نه . اونم گفته یادم رفته . دوباره بهش گفتم که برو بگو!

قهرید اما خواهرت میره اونجا بازی کنه چه خوب که قاطی دعوا بزرگترا نمیشیدما باشیم مامانم نمیاد اما باب ...

خواهرمم بچه است خیلی بچه است. خودش میره اونجا با بچه هاشون بازی کنه

خواهرمم بچه است خیلی بچه است. خودش میره اونجا با بچه هاشون بازی کنه

عه فکر کردم مثل خانواده پدری منید اونا بخاطر همین کاراشون زود آشتی میکنن چون هی همو میبینن😁

اتفااقا رفته دوباره بازی کنه . ازش پرسیدن که ب مامانت گفتی یا نه . اونم گفته یادم رفته . دوباره بهش ...

اگر قهرید شما نرید عزیزم چون خودتون رو کوچیک کردید اما پدرتون برن بهتره چون سالگرد برادرش هست