2777
2789
عنوان

حالم خوب نی

95 بازدید | 11 پست

بخداا افسرده شدم روانی حالم خوش نی نمیتونم دررس بخونم میدونم لیاقتم مردنه...... یه برنامه ای پارسال نصب کردم ....   بعد با همشهریا خودت اشنا میشدی پسری ب من گفت خوشم. ازت میاد و اینا عکستو بده نشون مادرم بدم ..... 😔😔و بازم یهه پسر دیگ درخاست داد عکسمو دادم  بقران خیلی پشیمونم ولی دلمه بمیرم...... خانواده منم سخت گیر بقران میگم خودمو بکشمم دیگ بدنم کم آورده .. بخداا فک کردم عکس دادن عادیع اخه میگفتم رفقام عکسشونو میزارن پیج اینستاشو نو اینا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه تهدید کردن مثلا پخش میکنن؟ یه بهونه بیار کات بخون. بشین بخون. احتمالش کمه مشکلی پیش بیاد برات. فوقش چیزی گفتن بگو فتا میگم پیگیری کنه میترسن

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

مگه تهدید کردن مثلا پخش میکنن؟ یه بهونه بیار کات بخون. بشین بخون. احتمالش کمه مشکلی پیش بیاد برات. ف ...

ن اجی مشکل من پخش کردن نی قربونت برم اخه کل شهرمون همو میشناسن میگم نشون رفیقی چیزی نده

:))قربونت برم ولی حالم خیلی بده

مطمئن باش ازته قلبت باشه خدا قبول میکنه مطمئن باش صدبار اگه توبه شکستی بازآ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من