2789
عنوان

طلاق و جدایی

827 بازدید | 63 پست

خانوما من سه سال عقد و چهار ماه زندگی مشترک داشتم و خیلی دعوا و دلخوری داشتیم دخالت خونوادش دهن بینی خودش سر همه چی قهر های طولانی داشتیم به زور و دعوا یه عروسی گرفتیم کلا خرج کردن براش سخت بود روزای خیلی سختی رو تجربه کردم سال پیش تولدم بود نامزد بودم دست خالی اومد تولدم سالهای قبل هم نهایتش دویست هزار تومن روز زن یا تولد کادو میداد درحالیکه میتونست یه کادوی مناسب بخره بی پول نیست تو نامزدی باید من زنگ میزدم و پیگیرش میشدم وظیفه من بود ، بعد عروسی هم باکره موندم و رابطه ای نداشتیم کلا به نیازای من توجهی نداشت تو رابطه در حالیکه من اونطور نبودم براش تو نامزدی و چیزی به نام تحریک شدن یا ارض... شدن رو تجربه نکردم و شب عروسی هم بدلیل عدم معاشقه و پیشنوازی رابطه ای صورت نگرفت الان هفت ماهه خونه پدرمم واسه طلاق تو این مدت دنبالم نیومده یا واسطه ای نفرستادن چن ماه پیش گفتم کفشام خراب شدن رفت کفشای کهنه برادرش رو آورد از خونه مادرش تو حموم شست و گفت ایناروبپوش تا این حد بود الان از تنهایی بعد طلاق میترسم میدونم زندگیم ارزشی نداشت خیلی خوردم کرده بود نه محبت نه علاقه ولی بازم حس و حالم نسبت به طلاق یه جوریه وضعیت مالی خونوادم خیلی خوبه و حامیم هستن خودمم تحصیلکرده ارشد حقوقم و بیست و هشت سالمه خیلیا میگن مشاور ای کاش میرفتین ولی نمیرفت و بازم نمیره کلا اعتقادی به اینجور چیزا نداره نصیحتم کنین از این دو دلی و حس و حال دربیام

دقیقااا الان به چی اون میخوای دل خوش کنی طلاق بگیر زندگیتون دوباره بساز ارزشش ندارن این مرد

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااای

خودت رانجات بده وبعدکه خوب حالت سرجاش اومد ببین چقدرمردهای بهتری سرراهت قرارمیگیرن

ارزشت خیلی بالاتراین حرفاست

من جدایی راتجربه کردم ودرک میکنم واز رو هوا چرت نمیگما

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

از زبان یک پدر : حاضرم دخترم تا ۷۰ سالگی در منزلم بماند و با بودنش برکت زندگی ام باشد اما اجازه نمی دهم مردی که قدر او را نمیداند و حداقل محبت های پدرانه من را ‌که در خانه ام برای دخترم می داشتم هم برایش انجام ندهد و احترامش نگزارد دخترم را ببرد و او را هر روز تحقیر کند 👏👏

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

وااایخودت رانجات بده وبعدکه خوب حالت سرجاش اومد ببین چقدرمردهای بهتری سرراهت قرارمیگیرنارزشت خیلی با ...

چی بگم گلم ، دیگه ازدواج برام سخت میشه انقدر سختی کشیدم اعتماد سخت شده