2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عذرمیخوام.علت حذف تاپیک ها

آهان..چیزایی ک به سیاست مربوط میشه رو قطع میکنن..چون اگر نکنن کل نی نی سایت فیلت ر میشه و از بین میره..تهدید شدن...باید تعطیل کنن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آهان..چیزایی ک به سیاست مربوط میشه رو قطع میکنن..چون اگر نکنن کل نی نی سایت فیلت ر میشه و از بین میر ...

میفهمم چی میگی

نی نی سایتم عزیز ماست(شیرین میرین نگینا..جدی میگم..نینی سایت یکی از بهترین سایت هاست و جواب خیلی از سوالا توو اینترنت به این سایت ختم میشه و اینکه آدما صادقانه میتونن اینجا راهنمایی بخوان و راهنمایی بگیرن و به نتیجه برسن بهترینش کرده.سالهاست ازش استفاده میکنم و واقعا دوسش دارم.)

اما تاپیک من درمورد سیاست نبود آخه

فقط نظرسنجی درمورد یه اپلیکیشن بود

نی نی یار 4
نی نی یار
تعداد پست: 221
نی نی یار عزیز از کجا باید علت حذف یا بسته شدن تبادل نظراتمونو بفهمیم؟پست من یه نظر سنجی کاملا معمول ... 

تاپیک و پست های شما تا زمانی که شما درخواست حذف ندید حذف نمیشن از طریق پروفایلتون میتونید علت بسته شدن پست و تاپیکتون پیگیری کنید.

نی نی یار 4 نی نی یار عضویت: 1396/04/03 تعداد پست: 221 نی نی یار عزیز از کجا باید علت ح ...

نینی یار عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنید کدوم بخش پروفایل امکان پیگیری تاپیک های حذف شده رو داره پیداش نمیکنم