2789
عنوان

نميدونم چمه

266 بازدید | 26 پست

تازگیا خیلی عصبی میشم . زود اعصابم خرد ميشه از حرف مفت بعضیا پر رویی دانشجو رانندگی خراب بعضی از مردم.....

کارمندم و با یک سری دانشجوی متکبر و بی ادب کار می کنم . شوهرم تا شب ديروقت نیست هر روز و بچمم افتاده به خودم خودم و عذا نخوردن و ریخت و پاش . رابطه ام با شوهرم هم از باب زناشویی در حد 0 . دلداریم بدین

جانم یکم کارت رو کم کن بیشتر به خودت و زندگیت برس کار زیاد زن باعث میشه کمی زندگی زناشویی خطر بیفته

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

جانم یکم کارت رو کم کن بیشتر به خودت و زندگیت برس کار زیاد زن باعث میشه کمی زندگی زناشویی خطر بیفته

شوهرم اصلا خونه نیست . کارمم دست خودم نیست دلم ميخواد یه مرخصی زیاد بگیرم بخوابم تو خونه با مادر و خواهر برم بیرون تما خیلی خیلی تنهام

شاید کمبود ویتامین و مشکل کم خونی داره که زود عصبانی میشی. قرص مولتی ویتامین بخور.

ب کمپلکس میخورم مرتب . اما کارم سخته از مادرم دورم از خواهرام دورم بچم یکسره بهم اویزونه هیچ وقتی واسه خودم ندارم