2777
2789
عنوان

قدتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۶۲ و نیم من ۱۵ سالمه

شیر بخور شبا قبل از خواب 

قد میکشی تضمینی 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مرد زندگی هستی 🤣

حیف دخترم😂🫠

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 یکی هست تو قلبم ،هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه،یه کاغذ،یه خودکار،یه نامه که خیسه....🖤اون شب که تیکه تیکه شدنتو دیدم،هرچقدر دنبال اون آمبولانس دوییدم و نرسیدم،دیگه واسه رسیدن به هیچکس تلاش نکردم...یا اون روزی شبی که از شدت دلتنگی از خونه فرار کردم اومدم پیشت و سنگتو بوس کردم ....تو همتای من بودی،جفت من بودی ... سوگ تو تموم نمیشه،موقع خوندن نامه هات،دیدن یادگاریات،عروسکت،عکسات روی میز خاطره و رو جای جای دیوار،محله ی قدیمی،مدرسه قدیمی،غذاهای موردعلاقت... و کلی نانوشته های دیگه سوگتو تجدید می‌کنه... لعنت به کسایی که جدامون کردن،کسایی که باعث کشتنت شدن،اون شایعات،لعنت🖤🥀 سوگ تو جبران نمیشود حتی به گریه و شیون عمیق....

تو نی نی سایت همه ماشالا ۱۷۰ به بالااونایی که تو خیابون میبینیم هم من و عمه هام🤣

من خودم هم 173 قدمه اما اصلا بنظرم قد معیار زیبایی زن نیست من که خودم دوست داشتم کوچولو باشم و تو بغلی 

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
شیر بخور شبا قبل از خواب قد میکشی تضمینی

واقعا آخه دوساله پریود میشم 

اگه بشه که خیلی خوبه 

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

والا نمیدونم

جهش ژنتیک ، چه خوش شانس بودین شما و برادرتون 🙏 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦