2777
2789
عنوان

دیر سین زدن

115 بازدید | 13 پست

کسی که ناراحته حالش خوب نیس میری دلداری میدی کلی براش مینویسی بعد ۱۰ ساعت میای میبینی اومده پروفایل عوض کرده و تو رو به هیچ جاش نگرفته حتی سین نکرده باید چجوری رفتار کرد؟

خودم زدم همه پیامامو پاک کردم انقد ناراحت شدم بنظرتون کار درستی کردم؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره.

ما باید یاد بگیریم خودمون احترام خودمون رو نگه داریم و برای خودمون ارزش قائل بشیم.

دوستم زنگ میزنه بهم من مشغول غذا پختنم کلی وسطش باهاش حرف میزنم.یا زنگ میزنن من وسط شام خودنم یهو  غذامو ول میکنم میرم باهاش صحبت میکنم.غذام سرد میشه. بعد حالا من زنگ میزنم بهش میگه دارم کمدمو مرتب میکنم بعدا بهت زنگ میزنم بعد زنگ نمیزنه‌. یا میگه دارم غذا درست میکنم.یا ....

خیلی خودمو تنبیه کردم ک زنگ زد جواب ندم ولی....

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
آره.ما باید یاد بگیریم خودمون احترام خودمون رو نگه داریم و برای خودمون ارزش قائل بشیم.دوستم زنگ میزن ...

دقیقا منم اینجوریم برا همه وقت میزارم همه برا من خودشونو میزنن به مشغولیت برای این شخصم خیلی سعی کردم زنگ نزنم پیام ندم نمیتونستم ولی الان دیگه واقعا تصمیم گرفتم اصلااا هیچ اقدامی نکنم فوقش تموم میشه

دقیقا منم اینجوریم برا همه وقت میزارم همه برا من خودشونو میزنن به مشغولیت برای این شخصم خیلی سعی کرد ...

یه فامیل داریم ک تقریبا باهاش صمیمی ام.

وقتی میریم خونشون نمیاد جلوی در سلام و خوش آمد بگه. میره توی آشپزخونه ک مثلا دارم کار میکنم.منم همیشه خودم میرفتم توی آشپزخونشون بغلش میکردم و روبوسی و فلان.با خودم میگفتم حتما واقعا کار داره.همیشه اینجوری میکرد.نمیفهمیدم چرا.همه فامیل میگفتن چرا اینجوریه.برای خودم سوال بود ولی ب روش نمیاوردم.بعد یه مهمون دیگه اومد خونشون باز این نیومد سلام کنه و خوش آمد بگه بعد بهم گفت میبینی من نمیام سلام کنم.گفتم چرا خب.کاری ک نداری.همه چی ک آمادس. یهوخنده ریزی کرد و گفت هیس هیچی نگو من آخه دوست دارم بقیه بیان سراغم بهم احترام بزارن سلام کنن.اگه خودم برم حس کوچیکی میکنم😐

اگه مهمون بیچاره نمیرفت توی آشپزخونه سلام کنه بهش،

موقع پذیرایی مجبور میشد بعد نیم ساعت بعد با یه سینی چای بیاد بیرون و سلام کنه بعد ب طرف فحش میداد ک دیدی نیومد توی آشپزخونه منو ببینه.😐

منم خیلی بدم اومد از رفتارش. عقده ای.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
یه فامیل داریم ک تقریبا باهاش صمیمی ام.وقتی میریم خونشون نمیاد جلوی در سلام و خوش آمد بگه. میره توی ...

چقددد مریض من اینجوریم ک واقعا اگه کار داشته باشم مهمون بیاد مثلا تو اشپزخونه بهم سلام کنه خودم حس کوچیکی میکنم

احتمالا اینم همچین حسی داره ینی صد درصد چون اولین بارشم نیست همیشه ام من باید اول پیام بدم بعد جالبه من دیر جواب بدم ناراحت میشه ولی دیگه تموم شد خودمو کوچیک نمیکنم