2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم

225 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من در دوره عقد به سر میبرم حدود سه ساله و شوهرمو خیلیییی زیاااد دوس دارم خدایی از همه نظر عالیه اونم عاشقه منه اما مشکل من اینه که دو سه روزه شبا که تو وات چت میکنیم انلاینه اما پی ام منو خیلیییی دور میخونه چند بار پرسیدم اصلا جواب این سوالو نداد و بحثو عوض کردم امشب فقط در جواب سوالم دعوام کرد که چرا الکی گیر میدی این چه طرز فکریه و اینا با دوستاش چت نمیکنه فقط من و خواهرش تو وات هستیم خواهرشم اخرین بازدیدش واسه دیشبه شوهرم با دوستاش با یه خط دیگه در ارتباطه این خطش فقط خانوادگیه

خیلی نگرانم تورو خدا کمکم کنید دارم دق میکنم از ناراحتی همش دارم گریه میکنم😢😭😭

اخر چه کند با دل من علم پزشکی!وقتی به دیدار تو بسته ضربانم💋🙈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش کم پیام بده، حوصله نداره

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
شاید دستش بند بوده چندلحظه دیرتر جواب داده انقد حساس نباش تو که میگی خیلی دوست داره و حتما خودت خوب ...

دارم میرم میمیرم به خدا بهش شب بخیر گفتم و افلاین شدم چند بار زنگ زد جواب نداد زنگ زد به مامانم گفت که ترانه کجاست مامانم گفته خوابیده اخه خودمو به خواب زدم😔😔😔

دارم میرم میمیرم به خدا بهش شب بخیر گفتم و افلاین شدم چند بار زنگ زد جواب نداد زنگ زد به مامانم گفت ...

حالا فردا میاد برات توضیح میده و خیالت راحت میشه، غصه نخور عزیزم

❤الحمدالله❤
حالا فردا میاد برات توضیح میده و خیالت راحت میشه، غصه نخور عزیزم

مرسی از دلداریت خواهر😘😘😢😢😢