اگر شما جای من بودید یادتون میرفت..بهم خیلی محبت میکنه و میگه روی اجبار که زندگیمونو بهم نریزن و دلسوزی اینطور گفته
به دوتا دوست دختراش روز اولی که نامزدی شده بودیم گفته بود من بدبخت شدم و شمارو میخام کس دیگه ای رو نمیخام و دیگه هیچ پیامی نداده بود اما من دیدم تو بلاکی گوشیش بود پیاما هی یادم میاد امشب هرچی تونستم فحشش دادم و اونارو گفتم گتکم زد قبلش کلی گه خوردم و از سر دلسوزی و اینکه به زندگیم ضربه نزنن گفتم یکیش اقوام خیلی خیلی دور بوده شاید چندسالی یبار ببینمش...زندگیم نابوذ شده کمکم کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بارها یادم افتاده و دعوا و کتک خیلی گه خوردم گفته و من ول نکردم کتک خوردم نمیتونم حالم بده
خوب چرا انقد تکرارش میکنی گلم
داری باعث نابودی زندگیت میشی
انقد روشو ب روی خودت باز نکن
گذشته و رفته
البتههه میدونم چقد بخاطرش اذیتی ولی تکرارش فقط نتیجه بد داره برات
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
ولی یه خواهر دارم توام با اون واسه من فرقی نداری نمیدونم چی باید بگم که دلت اروم بشه عزیزم ولی ازت میخام قوی باشی سعی کن فراموشش کنی بیشتر محبت کن به همسرت به خدا این بیرون گرگ بازاره تو نمیدونی پسرا چقد پست تر شدن آدم جرعت نمیکنه حتی به ازدواج فکر کنه سعی کن زندگی خوبی واسه خودتو همسرت بسازی باور کن اونم به قصد خوشبخت شدن اومده تو اون خونه❤️ امیدوارم حل بشه مشکلت درست بشه همه چی