2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده امشب شوهرم کتکم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم میخواد همه چی خوبه یهو یادم میاد و غوغا میشه

شوهرتو از خودت نروون....سعی کن کنترل رو اعصابت داشته باشی .... از ته دل بخواه ... هیچی مثل آرامش و آسایش نیست ...... زندگیتو خراب نکن خواهشا

بارها یادم افتاده و دعوا و کتک خیلی گه خوردم گفته و من ول نکردم کتک خوردم نمیتونم حالم بده

خوب چرا انقد تکرارش میکنی گلم 

داری باعث نابودی زندگیت میشی 

انقد روشو ب روی خودت باز نکن 

گذشته و رفته 

البتههه میدونم چقد بخاطرش اذیتی ولی تکرارش فقط نتیجه بد داره برات

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
خوب چرا انقد تکرارش میکنی گلم داری باعث نابودی زندگیت میشی انقد روشو ب روی خودت باز نکن گذشته و رفته ...

نمیدونم خودمم از این فکر ذهنی زیاد داغونم

بدبخت ترین ادم رو زمینم

راستش من مجردم سر از زندگی متاهلی درنمیارم..

ولی یه خواهر دارم توام با اون واسه من فرقی نداری نمی‌دونم چی باید بگم که دلت اروم بشه عزیزم ولی ازت میخام قوی باشی سعی کن فراموشش کنی بیشتر محبت کن به همسرت به خدا این بیرون گرگ بازاره تو نمیدونی پسرا چقد پست تر شدن آدم جرعت نمیکنه حتی به ازدواج فکر کنه سعی کن زندگی خوبی واسه خودتو همسرت بسازی باور کن اونم به قصد خوشبخت شدن اومده تو اون خونه❤️ امیدوارم حل بشه مشکلت درست بشه همه چی