2777
2789
عنوان

سلام دوستان به کمک نیاز دارم

84 بازدید | 8 پست

دوستان زندگیم این چند روز دچار مشکل میشه همش مریضی پشت هم پسری که دوستم داشت بی دلیل ازم دور شد پدرم مدام دعوا راه میندازه خونمون یهو بی دلیل برقش قطع میشه فبوزا سالمه بقیه جاهام برق هست اتفاقای وحشتناک میفته پشت هم بی دلیل یدقعه همخ باهام بی دلیل تو دانشگاه بد میشن حس میکنم شاید جادو شدم به خدا خیلی اتفاق بد پشت هم میفته لطفااا واسه رفع جادو هر سوره ای هر راهی دارین بهم بگین به خدا داره شرایط واسم خطرناک میشه

منم پشت سر هم اتفاق بد برام میفته ولی ب جادو اعتقاد ندارم نمیدونم چ کنم

اجی اوضاعم تیلی بد شده منم اعتقاد نداشتم شرایط واسم وحشتناکه میترسم میترسم آجی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجی اوضاعم تیلی بد شده منم اعتقاد نداشتم شرایط واسم وحشتناکه میترسم میترسم آجی

منم میترسم اصلا کارام پیش نمیرن میخام ی کاری انجام بدم همش تو خونمون همون تایم جنگ و دعوا میشه یا خودم از سردرد میخام بمیرم 

میگن سوره بقره ۴۰ روز بخونی خوبه

منم میترسم اصلا کارام پیش نمیرن میخام ی کاری انجام بدم همش تو خونمون همون تایم جنگ و دعوا میشه یا خو ...

همه نوع سوره خوندم همش یدتر میشه چیکار باید کنم

چطوری باید بخونم نحوش چطوره اجی اوضاعم بده

همین که پاکیزه باشید و وضو داشته باشید اوکیه 

حتی میتونید صوتی هرروز گوش کنید من خودم گوش میکنم و واقعا خوبه

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را ...🕊️
همین که پاکیزه باشید و وضو داشته باشید اوکیه حتی میتونید صوتی هرروز گوش کنید من خودم گوش میکنم و واق ...

درگیر بدبیاری شدم ی اقا عاشقم بود الان حتی دیگ پیامم بهم نمیده لی دلیل بایام همش دعوا درست میکنه کارامم پیس نمیره