در طول روز چی میخورید چه غذاها و میان وعده هایی ، بچه ها من اصلا انرژی ندارم شدید کمخونم و تنبلی تخمدان دارم و ریزش مو ، بماند که سینوزیت و میگرن و مشکل روده و معده هم دارم در اوج جوونی 😐🙂😟🤣 کلا هیچ غذایی بهم انرژی نمیده و سردی میکنم شدید باهاش و انگار نیازهای غذایی بدنم تامین نیست ، از طرفی باید رژیم بگیرم و نمیدونم چی بخورم ، تا عید باید وزن کم کنم ، شرایط ورزش ندارم همش سر کار هستم فقط با رژیم ، بیاید بگید چی بخورم چی نخورم
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
غذاهاتونو از غلات و برنج بیشتر ببرید به سمت فیبر و پروتئین به عنوان میان وعده مغزیجات و میوه و سیس رایس و...میتونید مصرف کنید سعی کنید سبک زندگی سالم رو انتخاب کنید مثلا غذا با روغن کم و دورچینهای سالم مصرف کنید