2777
2789
عنوان

نامزدم

157 بازدید | 15 پست

بچه ها من تقریبا پنج شیش ماهه نامزد کردم، نامزدمم خیلی پسر خوبیه هردو‌ازدواج دوممونه، حالا مشکل اینجاست حس میکنم هنوز نامزدم ب یقین نرسیده ک بخواییم عقد کنیم، احساس میکنم تصمیم قطی باخودش نگرفته، باهام خوبه و خیلی ام دوسم داره ولی حرفاش گاهی شبیه ایناس ک توی انتخابشون مطمعن نیستن

خب بهش زمان بده

حق داره بالاخره یکبار ضربه خورده

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازش بپرس تو اینجور چیزا قاطع باش بپرس بگو مثلا این دیزاین این لباس برای عقد چطوره ببین جوابش چیه چطو ...

محرمیم ، این روزا عقد میکنیم ولی ی جوریه انگار دلش قرص نیست

خب بهش زمان بدهحق داره بالاخره یکبار ضربه خورده

خودشم همینو میگه، 

میگه ی زمانی عاشق اون بودم بد جور بهم ضربه زده حالا میترسم توام اینجور باشی، ینی شیش ماه کافی نیست؟ البته اینم بگم ما زیاد پیش هم نیستیم از هم دوریم

محرمیم ، این روزا عقد میکنیم ولی ی جوریه انگار دلش قرص نیست

نه بابا ولش کن همه همینن مخارجم بالاست بحث یه عمر زندگیه 

همه همینن 

بعدا میگی وااا اون زمانا اصلااا ازش شناخت نداشتم میفهمی که به خاطر مسئولیتی که رو دوشش افتاده بود حست شک میکرد

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
خودشم همینو میگه، میگه ی زمانی عاشق اون بودم بد جور بهم ضربه زده حالا میترسم توام اینجور باشی، ینی ش ...

نه عزیزم واسه تصمیم گرفتن برای یه عمر زندگی اونم با این شرایط اصلا کافی نیس

درست گفته

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

سلام عزیزم تورو بجون عزیزات یه نفرم بعد تحقیق ازشون بد گفت تن ندخ به ازدواج مخصوصلا اگه ازدواج دومت ...

خیلی پرس جو کردیم، تقریبا اشناس 

اخلاقشم ارومه 

زمین تا اسمون با شوهر اولم فرق داره 

ممنون بابت نگرانیت عزیز دلم