2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 20289 بازدید | 52 پست

سلام گلم خوبی.من از پکیج افزایش قد نتیجه گرفتم واقعا...تو یک ماه ۲ سانت افزایش قد داشتم با اینکه دوره اش ۶ ماهه هست.اگر خاستی من ۳۰ تومن بهت میدم.هیچ دروغی هم نیست.خودم خریدم ۵۰ تومن ولی ۳۰ خاستین میدم بهتون

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم خوبی.من از پکیج افزایش قد نتیجه گرفتم واقعا...تو یک ماه ۲ سانت افزایش قد داشتم با اینکه دور ...

سلام شما چجوری انجام دادید چون منم دوماه انجام میدم قدم تغییری نکرده میشه بگین چی کار مییکنن و قدر روزانه ورزش میکنید؟؟؟

ممنون

سلام شما چجوری انجام دادید چون منم دوماه انجام میدم قدم تغییری نکرده میشه بگین چی کار مییکنن و قدر ر ...

سلام عین خودش پیش میرم من دیگه انجام ندادم همون یکماه فقط.حالا میخام باز از اول شروع کنم

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
بله میشه... با مدیتیشن.. ورزش و تغذیه مناسب وبلاگ 175 سانتی متر تو گوگل سرچ کن میاره برات یه کاربر ...

دوباره انجام ندادین؟مطمئنین درست اندازه گرفتین ؟این افزایش تو چه مدت بود ؟

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!