2777
2789
عنوان

کمبود ویتامین k

29026 بازدید | 26 پست

پریودم قطع نمیشه میزانش زیاد نیست ولی درحد لکه بینی هم نیست.الان سرچ کردم نوشته بود علتش میتونه کمبود ویتامین k باشه کسی این تجربرو داره اعصابم خیلی ریخته بهم با امروز میشه 12 روز که پریودم.رحمم هم سرد نیست چون زیرشکمم گرمه خیلی گرمی هم خوردم سقف دهنم ریخته بیرون.اگه کسی چیزی میدونه بهم بگه😦😦

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تا اونجایی که من شنیدم گرمی باعث خونریزی وراحت اومدن خون پریودی میشه وسردی برعکس یکم جلوشو میگیره...شاید استروژنت بالاست دیگه گرمی نخور...ولی سردیم خوب نیست توی قاعدگی

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
تا اونجایی که من شنیدم گرمی باعث خونریزی وراحت اومدن خون پریودی میشه وسردی برعکس یکم جلوشو میگیره... ...

ازمایش دادم سونوگرافیم رفتم نرمال بوده. شدیدا اعصابمو ریخته بهم

سلام عزیزم سال نو مبارک باشه مشکل پریود طولانی تون چجوری درست شد منم دقیقا دی ماه ۱۶روز پریود بودم سه ماه سیپروترون خوردم ولی از این ماه دیگه نمیخورم چون باعث لکه بینیم شدع میخواستم ببینم شما چیکار کردید

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
سلام عزیزم سال نو مبارک باشه مشکل پریود طولانی تون چجوری درست شد منم دقیقا دی ماه ۱۶روز پریود بودم س ...

سلام سال نو شماهم مبارک باشه دکتر به من ۳ ورق قرص یاز داد و هنوز دارم مصرف میکنم

سلام سال نو شماهم مبارک باشه دکتر به من ۳ ورق قرص یاز داد و هنوز دارم مصرف میکنم

ممنون منم دیگه گفتم از این ماه سویق عدس بخورم میگند خیلی خوبه من از این داروهای هورمونی خیلی میترسم متاسفانه برای چند نفر دیدم اثر نامطلوب داشته این ماه دارم ترنسید هم میخورم منم دی ماه هم کارم سنگین بود هم بخاطر زلزلهداسترس زیادی داشتم 

امیدوارم مشکل جفتمون حل بشه

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟