2777
2789
عنوان

خیانت

104 بازدید | 13 پست

پسری همزمان با دخترا باشه این دخترارو ببره خونه خالی و باهاشون رابطه جن*سی هم داشته باشه بین اونا ب یکی بیشتر محبت کنه تولد براش بگیره ، گل بگیره براش بیو ست بزنن اما اینم مثل بقیه بره تو خونش و بهش سرویس بده یعنی چی یعنی قصدش با این دختره ازدواجه ؟ 

ولی خب دور از چشم همین دختره داره بهش خیانت میکنه با دخترای دیگه هم هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظاهرا اون پسر حرمسرا داره، اون دختره ام سوگلیشه😄

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

لاشی ب تمام معناس 

و هیچوقت همچین ادمی قصدش ازدواج نیس 

فقط شاید با یکیشون بیشتر حال کنه همین

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

اصلا فرضا قصدش ازدواج هم‌باشه دختره چرا باید چنین‌پسر هرزه ای رو قبول کنه؟ اصلا چرا وقتی میدونه اینجوریه باهاش ادامه میده نمیرسه بیماری جنسی بگیره؟ این ادم بعد ازدواج هم به کثافتکاریهاش ادامه میده به ه. قیمتی ازدواج نکنید

پسری که قصد ازدواج با دختری رو داشته باشه دنبال رابطه ی حرام که زناس باهاش نمیره .من تعهدی تو وجود این آقا نمیبینم که بخواد خیانتی هم شکل بگیره .خیانت درمورد رابطه ای که تعهدی وجود‌داشته باشه این آقا به یکی از کاربرای محترم حرمسرا راه انداخته برای خودش.مطمین باش ایشون قصد ازدواج با هیج کدوم ازدخترایی که به راحتی بهش سرویس میدن رو ندارن