توی جمله معلوم این عبارتThe mosque has been built by the workers چرا از builtاستفاده شده؟بر اساس has جمله مجهول ،نباید از build استفاده میکرد؟
کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه گلم چون past participate فعل build میشه همون built یعنی گذشتش و pp form یکیه تو جدول لغت.برا همین
یعنی برای ماضی ها هم از have .has استفاده میشه نهhad?
کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺
یعنی برای ماضی ها هم از have .has استفاده میشه نهhad?
ببین برای گذشته ساده از had استفاده میشه برای حال ساده have has و برای گذشته دور که مثلا فعل seen یا been و مثل اینا میاریم از فعل have و has استفاده میشه .
ببین برای گذشته ساده از had استفاده میشه برای حال ساده have has و برای گذشته دور که مثلا فعل seen یا ...
خیلیی ممنونم😍