2777
2789

سلام  بچه ها 

امشب مهمون خونه یکی از اقوام بودیم 

مادر شوهرش طبقه پایینه اونم خودشو دعوت کرد اومد 

خلاصه بگم از همون اول که اومدیم هی میگفت قدر شوهرتو بدون  تو سبزه ای شوهرت سفیده(من سفیدترم) 

هی حرف میزد که یجا گفت وام ازدواجو کی میگیرین 

گفتم فعلا تو نوبتیم به شوهرم گفت چرا میخواین وام ازدواج رو خرج عروسی کنید!  نمیخواید برین مشهد

من گفتم نه خاله جان من ارزوی لباس عروس پوشیدنو دارم 

گفت میدونی چقد خرجشونه و... 

بعد شام گفت ببین تو که پدر شوهرت به رحمت خدا رفته  با مادر شوهرتم مثل مادرت برخورد کن منم گفتم اره مثل مامانم دوستش دارم 

شوهرمم گفت من عمو زیاد دارم اما مامانم فقط منو داره 

زنیکه گفت پس حتما خونه اتونو مثل من پیش هم  بگیرید 

شوهرمم ساکت نگاه میکرد دیگه نه نمیگفت

منم  از اول شرط ازدواجمون خونه جدا بوده

(مادر شوهرم مستقله خیلیم عزیزه اما دوری حرمت نگه میداره  بعد خونه ای که ما میخوایم بگیریم فقط ۱۵ دیقه فاصلشه ) 

بازم تکرارش کرد  نمیخواید برید همونجا بمونید 

منم  کلافع شدم از دهنم پرید خاله جون دوری و دوستی بهتره 

شوهرم کپ کرد

نه اینکه فک کنید حرفمو  قبول نداشته 

نه اتفاقا خودشم قبول کرد 

بیشتر از لحن حرف زدن من ناراحت شد 

بقیش تو متن بعدی مینویسم 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه موقع خداحافظی رفتیم داخل ماشین شوهرم بهانع میگرفت و سرد بود منم  خواستم چسی بیام سرمو گذاشتم رو شونش گفتم انقده خودخوری نکن عشقم و خندیدم

گفت نخند منم بیشتر خندم گرفت

یهو داد زد سرتو از شونه من بردار

یعنی انقد بهم برخورد  

تو ماشین ازم ایراد گرفت شل نباش

چرا اینجوری، چرا اونجوری، چرا حرفمو گوش نمیدی انقد غررر زد  مامانمم زنگ زد بهم سر یه چیز  الکی با مامانم بحثم شد 

قطع کردم اونم همچنان گفت و گفت دیگه بغضم گرفت مثل خر گریه کردم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

خدا به داد عروسش برسه

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خدا به داد عروسش برسه

از دستش عاصیه

حالا اون خاله قاضی بوده باید حرفت ثابت میکردی

ی کلمه میگفتی باشع. بعد اتمام حجت با شوهرت میکردی انقد بحث نداشت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

حالا اون خاله قاضی بوده باید حرفت ثابت میکردیی کلمه میگفتی باشع. بعد اتمام حجت با شوهرت میکردی انقد ...

کلافه شده بودم از دهنم پرید بخدا 

اخه نمیدونی چقد حرف میزد 

کلافه شده بودم از دهنم پرید بخدا اخه نمیدونی چقد حرف میزد

بهترین کار بی اهمیتی. بزار بگه  هیج وقت با فامیل شوهرت دهن ب دهن نشو

تو ک اخر کار خودت میکنی برا چی باهاشون بحث میکنی. نامزدت دقییا از لحنت بدش امد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چقدر فضول بوده.کاش اصلا جوابشو نمیدادی و در حد بله و خیر میگفتی.یا میگفتی نمیدونم و بیشتر پامیشدی به هوای میزبان میرفتی آشپزخونه.قشنگ معلومه قصدش چی بوده که ظاهرا حاصل شده

یه روز خوب میاد

دیگه با گریه من شوهرم پشیمون شد معذرت خواهی کرد 

اما حرفاش تو دلمن