2777
2789
عنوان

حسادت

92 بازدید | 10 پست

به شخصه براساس تجربه نزدیک به چهل سالم معتقدم که حسادت به شکلهای بسیار پیچیده تری از +من تو را ندیدم و نشنیدم یا + تمسخر خودشو نشون میده .... میتونه ابراز مریضی کردن در شادیهات از سمت کسایی باشه که تو عروسیشون رقصیدی باشه و کلا به شکل + کوفت کردن حال خوشت ظهور میکنه ... آدمای حسود و بخیل میتونن تو اوج خوشیت برای کار نکرده عذاب وجدانی بهت بدن که هرلحظه فکرکنی نعمتتو از دست میدی ...

اما خدای بالاسر ... قوربونش برن

حالا در این راستا من برای دانشجوهام یه دوره کارآموزی آنلاین از یه شرکت ایرانی ترتیب داده بودم که این عزیزان از شرکت ایرانی در مورد فعالیتهاشون چهارجلسه دوساعته توضیح میدادن ... جلسات ضبط میشد و ....

و دانشجوهای من الان درحال نوشتن گزارش کارآموزی هستند ... این شرکت را هم استاد قدیمی من که الان در آمریکا استاد هست بهم معرفی کرد ... استادم وقتی داشت این شرکت را پیشنهاد میکرد  گفت با کارآموزی شروع میکنیم اما شاید باب همکاریهای بعدی هم باز بشه و من طبق ادب گفتم حتما به امید خدا ... و البته پروسه همکاریهای بعدی قطعا پیچیدست و کار یروز دوروز نیست و همه میدونن ....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

استادم رفت کنار و من موندم و یه آقایی که اسمشو تو دلم گذاشتم پرنسسعلی .... و یه آقای دکتر دیگر که بسیار محترم هستند و اکثر ارائه ها را ایشون انجام دادند و دوتا آقای مهندس محترم که آنها هم ارايه کردند (پرنسسعلی هیچ ارائه ای نکرد) ...

چرا اینقدر به ری اکشن اطرافیان نسبت به خودتون و کارهاشون توجه می‌کنید ، این خیلی بده

ممکنه واقعا طرف مقابل بخاطر حسادت اون واکنش رو نشون نداده باشه و شما اشتباه کرده باشید، اینقدر ریز نشید روی این جور مسائل چون خودتون فقط اذیت میشید ...

باز هم بعد از بیست و دوسال زندگی کردن و بزرگ شدن در بهترین دانشگاهها اینو میدونم که اینکه یه شرکتی در مورد کار خودش برای یه گروهی دانشجو توضیح بده نه تنها زحمتی نداره بلکه باعث افتخار و اعتبار اون شرکته ... 

اما پرنسسعلی از همون اول قبل از اینکه اصلا دوره شروع بشه کلی ان قلت می آورد و رییس بازی درمیاورد و دستور میداد .... مامان من میگفت داره حسادت میکنه .... من میگفتم نه بابا ... تا اینکه بهم ثابت شد بله بابا ....

خلاصه برای یه دوره خیلی معمولی که بارها من با افراد دیگه دوستانه و بدون کوچکترین حرف و حدیثی انجامش دادم انقد ادا و اصول درآورد که دیگه کفری شده بودم .... یروز میگفت دانشجوها چرا سوال نمیکنم میگفتم اینا زبانشون چیز دیگریه و بچه هستند و با انگلیسی راحت نیستند ....

دیگه کظم غیض میکردم و نمیگفتم تو که خودت ارائه ای نمیکنی حداقل موش ندوان ... یروز میگفت تو ایمیل فرستادی تشکر کردی به رییس دانشکده بگو ایمیل بفرسته تشکر کنه .... یروز میگفت این ساعت نمیتونیم اون ساعت میتونیم .... آهاااان برای قبل از شروع دوره هم کلی گرو کشی کرد که تو باید ما رو به شرکتهای مختلف معرفی کنی ...

یعنی هنوز کارو شروع نکرده جبران میخواست 

من هم با اینکه سه سال و نیمه اومدم این کشور و قاعدتا کانکشن زیادی ندارم اما بخاطر استادم که امریکاست گفتم باشه و یه جلسه با یه شرکت ترتیب دادم که اونا نخواستن با اینا کار کنن خوب من چکنم؟ ...

من بعد از بیست و دوسال زندگی کردن و بزرگ شدن در بهترین دانشگاهها اینو میدونم که اینکه یه شرکتی در مورد کار خودش برای یه گروهی توضیح بده نه تنها زحمتی ندازه بلکه باعث افتخار و اعتبار اون شرکته ... اما اون پرنسسعلی از همون اول هی میگفت وای خیلی سخته وای خسته شدیم وای زحمت کشبدیم .... شما باید به جبران برای ما از از اون کشور پروژه بگیرید .... باز هم مهندسها میدونن فرآیند پروژه گرفتن از یه کشور خارجی اصلا کار راحتی نیست و اصولا خود هرکشوری مهندس داره و نیازی نداره بیاد به شما پول بده پروژه هاشو انجام بدید ...

گذشت و با هزار ادا و اصول این آقا دوره تموم شد ... مثلا میگفت ما مطابق میلمون نبود اصلا دانشجوها سوال نمیکردن .... باز کظم غیض کردم نگفتم لازم نیست مطابق میل تو باشه ...

خلاصه دوره تموم شد و امروز بهش گفتم اسلایدهایی که بچه ها ارائه کردند را میشه لطف کنید ارسال کنید؟ با یه لحنی که ازش حرص میبارید نوشته: نه متاسفانه مقدور نیست ....

بدون هیچ توضیحی

منم زدم از کنتکتهام پاکش کردم و به خاک سپردمش ... 

بله .... چهارتا اسلایدو برای من گروکشی کرد تا حسادت و عقدشو خالی کنه .... بله حسادت به این شکلم خودشو‌ نشون میده