2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جان

عزیزم من یماهه ک تدریس کردم ماه اول عالی بودم بعد کم کم مادرای بچه توکارم دخالت کردن چرا تکلیف نمیده چرا زودتعطیل کرده یکم دخالت کردن استرس گرفتم شدید مریض شدم چراانقدمن حساسم 😭😭😭😭

عزیزم من یماهه ک تدریس کردم ماه اول عالی بودم بعد کم کم مادرای بچه توکارم دخالت کردن چرا تکلیف نمیده ...

اوایل کار طبیعیه ، قبل از این که شروع به تدریس کنید اول سال کاریتون یه برنامه ریزی مشخص برای تدریس داشته باشین ، جلسه اول آشنایی با بچه ها یه آزمون ورودی بگیرین معلوماتشون دستتون بیاد ، برنامتونو تنظیم کنید و پیش برین ، به کسی اجازه دخالت ندین محترمانه بگین صلاح کارو میدونین اگه تو تدریستون به مشکل خوردین آزمون تشخیصی بگیرین حتما مشکل کار و پیدا کنید ، تا میتونید اعتماد بنفس داشته باشین و آروم باشین 

اوایل کار طبیعیه ، قبل از این که شروع به تدریس کنید اول سال کاریتون یه برنامه ریزی مشخص برای تدریس د ...

ن تدریسم عالیه راضین اما چندبارغرمیزنن انگاراونا تعیین تکلیف میکنن استرس بهم واردشده خیلی میخوام ولکنم دارم باروانم پول میگیرم حقوق اولیم خرج دوا دکترم شد نفسم بالانمیومدازشدت اضطراب

ن تدریسم عالیه راضین اما چندبارغرمیزنن انگاراونا تعیین تکلیف میکنن استرس بهم واردشده خیلی میخوام ولک ...

خیلی حساس نباشین ، اونا حق اظهار نظر دارن شما نباید اجازه دخالت بدین ، بگین به روند کاریتون کاری نداشته باشن یا با لبخند ردشون کنید ، این همه استرس برا چی آخه عزیزم

خیلی حساس نباشین ، اونا حق اظهار نظر دارن شما نباید اجازه دخالت بدین ، بگین به روند کاریتون کاری ندا ...

نمیدونم چرا چیکارکنم کلا اضطراب اجتماعی دارم چندبارگیردادن من استرس گرفتم

من

عزیزم من یماهه ک تدریس کردم ماه اول عالی بودم بعد کم کم مادرای بچه توکارم دخالت کردن چرا تکلیف نمیده چرا زودتعطیل کرده یکم دخالت کردن استرس گرفتم شدید مریض شدم چراانقدمن حساسم 😭😭😭😭

عزیزم من یماهه ک تدریس کردم ماه اول عالی بودم بعد کم کم مادرای بچه توکارم دخالت کردن چرا تکلیف نمیده ...

منم سال اولمه که تدریس میکنم 

مامان ها ازم خاستن گروهی داشه باشیم برا تبادل نظر به نصیحت یکی از دوستان باتجربم نپذیرفتم 

گروه کلاسی هم قفل هست و فقط من پیام میزارم 

از اول مهر تا الان هم کلا ۳بار جلسه اولیا داشتم ،مخالف هم داشتم انتقاد هم کردن ازم دس پیش گرفتم گفتم روش من اینه نیازی نمیبینم دنبال رضایت تک تک اولیا باشم 

من به اندازه کافی مغز و روح و جسم جانم تو کلاس تحلیل میره چه دلیلی داره خودم رو برای انتقادایی که به حق نیست اذیت کنم شما هم روشت رو عوض کن عزیزم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ