2777
2789

امروز بعد از سالها این جمله یادم اومد ،یاذم اومد اون زمان که خیلی بهش معتقد بودم و روزانه بارها با خودم تکرارش میکردم چه زندگی آسوده ای داشتم نمی‌گم مشکلات نبود ولی آرامش من خیلی بیشتر بود صبرو قرارم بیشتر بود و از همه مهمتر انقدر واگویه های منفی و خود تخریبی نداشتم مطمئنم که این یادآوری اتفاقی نبوده و شاید همون چیزی که این روزا می‌خوام از یه طریقی بهم برسونه همین جمله باشه 

اومدم اینجا گفتم شاید که نیاز امروز شما هم مثل من شنیدن و ایمان به این جمله باشه😍

بهترین هارو براتون آرزو میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همیشه این شعر ورد زبونم بود

یا رب نظر تو برنگردد،برگشتن روزگار،سهل است

نمیدونم نظرشو ازم برگردوند،یا روزگار سخت برگشت

خیلی وقته ازش دورم،دلم میخواد برگردم

خجالت میکشم نمازو شروع کنم

شاید خدا خواست و شد،از ماه رمضون شروع کردم):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

دقیقا همینطوره کاملا قبول دارم

❤️و ترک گناهان

من متاسفانه دوروز پیش غیبت کردم

دو روزه که زندگیم همش بهم ریخته وقتم تلف میشه انگار گم شدم

امشب باخودم گفتم چرا اینطوری شدم فهمیدم بخاطر غیبت هاست

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

منم همیشه این شعر ورد زبونم بودیا رب نظر تو برنگردد،برگشتن روزگار،سهل استنمیدونم نظرشو ازم برگردوند، ...

الهی چ قشنگ

من مطمئنم که خدا برای لحظه ای نظرش رو برنگردانده ازت همین که دلتنگ خدایی یعنی خدا زودتر از تو دل تنگ بوده دلتنگ صدات و...

منم متاسفانه چند وقتیه از نماز فاصله گرفتم ولی باید بخونم چون وقتی میخونم واقعا کوه صبرم و پر از آرامش و شاذی