2777
2789

همش به شوهرم گیر میدم الکی دعوا میکنم باش بحث میکنم

همش گریه میکنم ۲۰ روز مونده تا زایمان طبیعی 

کسی اینطور بوده؟

خدایاشکرت بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مینداختم بیرون می‌خوابید تو ماشین

🤣🤣🤣🤣چکارکنم خسته شدم 

خدایاشکرت بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘

متولد ۸۱ ای همسن منی ماشالا ب حوصله ات ک هم ازدواج کردی هم بارداری

😂😂

من ۱۸ سالم بود نامزدی گرفتم۲۲ سالگی عروسی کردم الان هم ۲ ماه دیگه میشم ۲۳ و باردارم🤣🤣

😂😂من ۱۸ سالم بود نامزدی گرفتم۲۲ سالگی عروسی کردم الان هم ۲ ماه دیگه میشم ۲۳ و باردارم🤣🤣

خداقوت بهت😁

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
منم ماه آخرم. کل ماه ها همین بودم جز دو ماه آخر. این ماهم هعی هورمون هام‌بهم میریزه ولی سعی میکنم رو ...

چند روز دیگه داری 😍💌

فکر کنم دو هفته دیگه میاد😁😍 شما چی

بسلامتی😍😍😍طبیعی یا سزارین؟

من ۲۰ روز دیگه گفتن ۷ اسفند

بسلامتی😍😍😍طبیعی یا سزارین؟من ۲۰ روز دیگه گفتن ۷ اسفند

خب پس تقریبا تو یه حدودیم. ان شاالله بسلامتی زایمان کنی. والا احتمال زیاد سزارین ولی دکتر گفته این هفته برم برای معاینه که بهم بگه کدومش

خب پس تقریبا تو یه حدودیم. ان شاالله بسلامتی زایمان کنی. والا احتمال زیاد سزارین ولی دکتر گفته این ه ...

بسلامتی و دل خوش😍😍😍