2777
2789
عنوان

جا مخفی ماشین

1375 بازدید | 7 پست

به شوهرم شک کردم نمیدونم چرا میخوام همه جاها ماشینو بگردم جای مخفی خاصی هست توصیه کنید بگردم؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

سریه میرم سر اصل مطلب اگر شکاک هستین خودتون رو درمان کنین اگر نه واقعا گند افتضاحی زده زیر دنده ماشین زیر صندلی راننده و شاگرد و توی دریچه کولر و بخاری و توی کشوی زیز ضبط ماشین زیر اینه های توی بالاسری ماشین و توی صندوق عقب زیز لاستیک زاپاس ماشین و ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت وروانی نکن خواهر

ببین این چندماه پیش براش پیام زشتی اومد که فلانی عجب چیطی بود زود پاکش کرد تو اینستا اما من دیدمش اما از بالا صفحه گوشی اینستاش رو گوشیم بود گفتم کیو میگه چرا نذاشتی بخونم گفت برادرمو با کسی دیده اونو میگه از اونموقع شک افتاده به دلم که طرف منظورش شوهز من بوده اما این گردن نمیگیره

میخواستم‌شنود بخرم اما خرجا زیادن نتونستم بخرم هنوز ذهنم درگیره

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

سریه میرم سر اصل مطلب اگر شکاک هستین خودتون رو درمان کنین اگر نه واقعا گند افتضاحی زده زیر دنده ماشی ...

لاستیک زاپاس و دریچه ها رو چطور بگردم اخه

لاستیک زاپاس و دریچه ها رو چطور بگردم اخه

عزمزمه دریچه های کولر بغل کابین جلو ماشین با دست خیلی راحت و آسون باز میشه اما زیر لاستیک زاپاس باید کمی هل بدین و زور بازو داشته باشین زیر موکت ها هم میشه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عزمزمه دریچه های کولر بغل کابین جلو ماشین با دست خیلی راحت و آسون باز میشه اما زیر لاستیک زاپاس باید ...

گشتم همه جا رو اگر گوشی هم داشته باشه میذاره تو محل کارش فکرم خیلی درگیره

ببین این چندماه پیش براش پیام زشتی اومد که فلانی عجب چیطی بود زود پاکش کرد تو اینستا اما من دیدمش ام ...

بسپاربه خدادعاکن فقط من هرچی مردوزن خائن بین فامیلام دیدم خدا خودش رسواشون کردتونمیخوادکاری کنی