2777
2789
عنوان

چطور عاشق شم

128 بازدید | 9 پست

یه نفر اومده تو زندگیم که واقعا ادم کاملیه هم بیرونی هم درومی حتی واسه منم جذابه ولی عاشقش نیستم ینی اون حسی که بهش میگن عشقو بهش ندارمو به یکی دیگه دارم اون یکی دیگه ام فهمیدم از من خوشش میاد ولی میدونم ادم درستی نیستو از اون ادمای سمیه میخوام منطقی انتخاب کنم ادما لباس نیستن که همشونو امتحان کنی میخوام یکی باشه وو تا اخرم به همون وفادار بمونمو کنارش بمونم میدونم اولی واقعا از همه نظر خوبه ولی باز میبینم کسی که همش ذهنم درگیرشه دومیس نمیدونم چکار کنم ینی میتونم این حسو به اون تغییر بدم؟ میشه کمی راهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم به خودت فرصت بده اگه نمیتونی احساسات رو کنترل کنب چون میگی اون که حس داری بهش آدم خوبی نیست و به نظرم درست نیست به یه نفر دیگه فکر کنی و با کسب دیگه باشی چون توی رابطه به مشکل میخوری 

ولی اگ میتونی احساسات رو کنترل کنی با اولی ادامه بده ک پیشنهاد نمیدم 

عجیبه راحتتر و بیشتر عاشق آدمای سمی میشیم

استادم ب همه نظر داشت😁، میدونستم لاشیه ولی اینقد خوش صحبت و با پرستیژ بود ک‌ ته دلم عاشقش بودم 

میگفتم خوشبحال کسی ک کنارشه!!

بعد ک یهویی اومد بهم ابراز عشق کرد میدونستم نباید ب حرف دلم گوش بدم

با اینکه ته دلم براش میمردم، پسش زدم و حاضر نشدم باهاش باشم

چون میدونستم لاشیه و یا منو بازیچه میکنه و میره یا اگه قصدش ازدواج‌ باشه، بعدش قراره کلی خیانت کنه!😁

ولی دیگه هیچوقت ب هیشکی اون حسو پیدا نکردم ،

گاهی خبرشو دورادور دارم ،هنوزم جذابه و هنوزم لاشی😂

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
توام مثل من اونایی که دوست دارن رو نمیتونی دوست داشته باشی بعد یکیو دوست داری که به صلاحت نیست

نه من اون شخص اولو دوسم دارم ولی اون حسی که به شخص دوم ولی سمیه رو دارمو بهش ندارم ین تعریفی که از عشقه رو به دومی که ادم درستی نیست دارم 

واقعا عجیبه چرا عاشق آدمای اشتبا میشیم

همه ی چیزای بد جذابترن😁

بیین حتی چیزای حرام هم وسوسه کننده تر از چیزای حلالن

ولی اینجاس ک نباید فریب بخوریم

دل آدم همه چی میخاد ولی خیلی جاها باید پا روی دل گذاشت و از عقل و مشورت آدمای درست و خیرخواه استفاده کرد

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊